BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
@economicus teşekkürler. Herkesin gönlünce bir yer olur inşallah. Kgkda da mülakattaydım, hatta ilk mülakatımdı Bir yeri kazanana kadar başvurmaktan başka çarem yok. İnşallah bu sene kurum seçmeden puanım yettiğince başvuru yapacağım
-
Ben de hatay petrol işleri genel müdürlüğüne p28 ile başvurdum umarım gelir puan 95.67
-
Bende hatayı tercih etmiştim yüksek puanlılar tercih etmez diye ama çoğu kişi öyle düşünmüş sanırım benim de puan 94
-
@ceteris belli olmaz hocam 4 ya da 5 kişi çağırıcalacak zaten hakedenler kazansın
-
@economicus hocam 657 ye tabi olmayıp ne kadar maaş verirler sizce
-
bence en yüksek hatay kapatacak. bu her zaman böyle olmuştur. sırıtan ne varsa o en yüksek kapatıyor. tahminim 92-93. böyle durumlarda fırsatçı olmak lazım. o sürpriz 85 de kapatacak olanı bulmak lazım. ben biraz düşünücem.
-
@bugra0107 aynen hocam hayırlısı olsun hakkımızda
-
@hahamas hocam 80 e gelir mi sence
-
@ynsss4 ydsli kadrolara belki gelir %1 ihtimal hocam.
-
ben de bir şey soracam. burada bahsettiği '3 yıl boyunca nakil isteğinde bulunamaz' maddesi başka bir kurumu kazanınca oraya geçemiyoruz anlamına mı geliyor yoksa kurumda çalışırken o süre boyunca (3 yıl) şehir değiştiremiyoruz anlamına mı geliyor?
-
Hatayı belki seçmek istemezler oraya mı basvursam dedim ama 95 puanlı arkadaşların orayı seçtiğini görünce maşallah demekten başka bir söz bulamadım
-
@the-kaymakam sizin puanınız kaç hocam
-
@ceteris benim p28 80 nin altında hocam sizi görünce BOTAŞ ilanını kapattım ben
-
Belki 95 puan alan arkadaş bize bı fake atmış da olabilir
-
Hocalar; hesabı aktiflestirmeden tercih yapamazsınız diyor nedendir acep ?
-
@hahamas 3 yıl şehir değiştiremiyorsunuz
-
@akademili Meslek bilgileri kısmını doldurduktan sonra kişisel bilgiler bölümünden üyelik kısmını “yeni kayıt”tan aktife çevirmeniz gerekiyor
-
@f-hayek Teşekkür ederim
-
Kişi bulunamadı ya da girmiş olduğunuz bilgiler sistemde kayıtlı olanlarla uyuşmamaktadır. Lütfen kontrol ederek tekrar deneyiniz.
Kaydolmaya çalışırken böyle uyarı aldım
-
95 ile Hatay yazdım diyen arkadaşı, pazarda don satarken yandaki satıcı için 'aman ha ondan alma, kaşındırır' diyen adama benzettim. Hatay yazacaklar aldırmayın. 95 aldığı iddiasındaki o sağlam vizyonlu arkadaş Hatay'da, iş tanımı çok net olmayan bir meslek yazıyorsa muhtemelen milli piyangodan para çıksa tatile de Erbil'e gider. Herkes işine baksın!! Milletin aklını çelmeyin, burada kasım kasım kasılıyorsunuz tekrar hatırlatayım İŞSİZ ve İİBF'lisiniz!