BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
@mrnobody profil statüsü aktif olmayan diyor ne demek
-
@adamslani06 ben iki yılda da sınava girdim hocam yüksek olanı kabul eder dimi
-
@ynsss4 anasayfada aktif pasif durumu diye bi seçenek var oradan aktif yap hesabını
-
Cok saçma bi şekilde meslek bilgisi girmezsem aktif iş arıyor'a çeviremedim hesabı. Dolayısıyla uzman yardımcısı ve 1 yıl olarak seçmek zorunda kaldım kazanırsak falan sahte bilgiye girer bu. Silinmiyor da... Yardımcı olur musunuz
-
Bana hala ingilizce şartını sağlayamıyorsunuz diyor. Yarın bir daha arayacağım. Aynı uyarıyı alan var mı?
-
arkadaşlar p28 87.31 sizce yds siz alımlardan gelme ihtimali var mıdır?
-
@r4ntisi
Hocam burada bir grup manipülatör var, düşün İzmir GUY'un kontenjanını doldurtmayan, 70 ile kapattıran... Aldığın puana bakılırsa, değerlendirmek haddime olmamakla birlikte kafası çalışan bir arkadaşa benziyorsun, birkaç iyi niyetli analizci hariç kimseyi dinlemeden, düşündüğün ve istediğin yeri yaz. İnş gelir. -
@r4ntisi YDSyi önceden halletmek gerekiyordu. Ben de aynı durumdan muzdaribim. KPSS'den önce halletmediğime çok pişman oldum. Ama gelir inşallah hocam.
-
@adamslani06 sağolun hocam yazalım bi yerler nasipte varsa gelir artık.
-
arkadaşlar bu ilana başvurucam ama işkur sisteminde aktif olmak için meslek bilgileri girmeniz gerekiyor diyor biz orada neyi seçicez mezun olduktan sonra herhangi bi işte çalışmadım
-
@r4ntisi Alanınız ne?Alan sıralamanız kaç hocam?
Yok demek de var demek de doğru olmaz.Geçen sene P3 ile alım yapılmış ve sizin puanınıza gelmiş. Alan puanı yüksek kişilerin P3 puanları düşük olabiliyor. Geçen sene 85'e kadar düşmesini buna bağlıyorum şahsen. Bu sene alan puanlarıyla alım yapılıyor. Bu yüzden geçen seneyle kıyaslamak doğru olmaz. Ben 90 altına pek düşebileceğini düşünmüyorum.Ama hocam ne olacağı belli olmaz başvurunuzu yapın siz yine de. -
@onuktekin hocam iktisat mezunuyum p28 de genel sıralama 664 branş bazında sıralama ise 158
-
Uluslar'dan Doğal Gaz İhracat mı daha yüksek kapatır Mali işler mı acaba ?
-
@r4ntisi uzman yardımcısını seç
-
Bu işgücü istemi için gerekli olan şartları taşımadığınız için başvuru yapamazsınız.
Meslek bilgisi eşleştirilemedi
Genel Okul Kriteri bilgisi eşleştirilemediHatası alıyorum. Benzer hataları alan var mı ?
-
iibf olarak belirtilen ilanlarda, denkliği olan bölümler nasıl başvuracak acaba? Genel okul kriteri eşleşmedi diyor ama kanunen başvurabilmemiz lazım. Sistem fakültemizi İİBF olarak görmeyince izin vermiyor sanırım. İşkur'a gidip görüşmek gerekecek galiba...
-
@r4ntisi bir şey sorabilirmiyim branş bazında sıralama nerden biliniyor
-
@hukukcukişi ösym nin sitesinten. Başvurularımdan kpss lisansa tıklayın. Ordan branş bazlı sıralama ya bakın
-
Arkadaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağı bellimidir acaba?
-
@mrnobody geçen sene başvuru tarihi 14 ekim nihai liste 25 ekim görünüyor işkurdan. Sms ile bilgi mesajı geliyor. Aralıkta da mülakat olmuştu.