BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
@adolf-stalin hocam bu hatayı nasıl düzelttiniz
-
@ynsss4 maaş uzman yardımcılığı ayarında demişlerdi işte hocam. 4.5-5. İkramiyeleri kıyafet yardımı servisi yemeği kira yardımı ekstraları vs denmişti geçen yıl. Hala öyledir diye umuyorum işçi kadrosu diye beğenmeyenler yazmaz da yine mülakat görürüm inşallah.p
-
@bir-i̇ki meskeğimi uzman yardımcısı yaptım
-
@economicus ne güzel yok yok
-
Arkadaşlar kusura bakmayın önceden yazıldıysa göremedim acaba tek tercih hakkımız mı var yoksa bize uygun olan her alana başvuru yapabiliyor muyuz bilgisi olan var mı ?
-
@sdsdsa Hocam tek tercih hakkı var diye söylendi ama ilanda ben karşılaşamamıştım öyle bir ibareyle gözden kaçmış olabilir.
-
@f-hayek ilanda bende başvuru sınırlaması göremedim o yüzden birde sizlere sormak istedim bu bilgiyi net olarak sanırım kurumdan öğrenebiliriz değil mi ?
-
@sdsdsa tek
-
@sdsdsa dediğiniz gibi kurumdan öğrenmek en mantıklısı hocam öğrendikten sonra bilgilendirirseniz çok memnun olurum
-
@arven16 kesin mi ? Nereden edindiniz bu bilgiyi
-
@f-hayek tabi bugün tatil yarın ulaşmaya çalışayım teşekkürler
-
Tek başvuru yapılabiliyor. 2. Başvuruya sistem izin vermiyor zaten
-
@economicus tamamdır o zaman teşekkürler kolay gelsin
-
Arkadaşlar internetten başvurulabiliyormu? Yoksa illa iş kurumuna gidip ordan mı başvurmamız gerekli?
-
Arkadaşlar işkurda başvuru yaptığımda okul bilgisi eşleştirilemedi diye bir yazı geliyor.Elektrik-Elektronik mühendisiyim bilgilerimi kontrol ettim herşey doğru ama hatayı neden veriyor anlamadım bir bilgisi olan var mı?
-
@pltbjk basvuruyu nerden yapıyorsun hocam
-
@pltbjk üye mi olmamız gerek
-
Arkadaşlar başvur butonuna bastım direk başvuru yaptı hangi yılın puanını kullanacak şimdi bu bi bilginiz varmı acaba?
-
@ynsss4 e-devlet yoluyla gir diye bi seçenek var. Ordan üye olmadan girebilirsiniz. Ama başvuru yapabilmek için girdikten sonra kişisel bilgilerinizi doldurmanız gerekiyor.
-
Uluslarası Gazetecilik Programı Katılımcılık Sertifikası bu nedir ya, ?