BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
Mülakatlar ne zaman bitmişti hatırlamıyorum ama aralığın 3.haftası olabilir. Ocak sonu şubat başı gibi de mülakat sonuçları açıklanmıştı
-
@hahamas hocam ben de bu soruyu merak ediyorum @Antimülakat hocam sizin bir bilginiz var mı
-
@hahamas, içinde söyledi: BOTAŞ 186 İşçi İlanı
ben de bir şey soracam. burada bahsettiği '3 yıl boyunca nakil isteğinde bulunamaz' maddesi başka bir kurumu kazanınca oraya geçemiyoruz anlamına mı geliyor yoksa kurumda çalışırken o süre boyunca (3 yıl) şehir değiştiremiyoruz anlamına mı geliyor?
Hocam ben de bu soruyu merak ediyorum açıkcası @Antimülakat hocam sizin bilginiz var mı bu konuda -
@pltbjk Hocam ben de ayni problemle karsilastim büyük ihtimalle fakülte uymuyor.Mesela ben mühendislik-mimarlık.Şaka gibi bi sistem :))
-
Hala başvuru olmuyor ya... Başvuru yapabilen oldu mu ? Ne garip sistemi var...!
-
@öğrenci ben başvuru yaptım. Bilgilerinizi ilanda belirtilen şekilde doldurmaya çalışın.
-
@öğrenci Hocam sizin bölüm neydi ve neye başvurmaya çalışıyorsunuz? Belki bölüm eşleşmesi olmamıştır
-
@sdinc94 Siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü
şu ilana başvuru yapmaya çalısıyorum: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00004778909&isyeriTuru=Kamu
-
@öğrenci Hocam emin olmamakla birlikte sanırım bolgenizdeki Iskur'a gidip bölümünüzün sistemde belirtilen derse denk olduğunu belirterek başvuru yapabilirsiniz.
Sistem çok katı, ne istiyorsa sadece onu kabul ediyor. -
@sdinc94 Olmadı öyle yapayım hocam... Çok saçma bir sistemi varmış.
-
@öğrenci işkura gitmelik bi durum yok hocam. Siz ne girerseniz sisteme o oluyor. İlana uygun girin bölüm ve fakülte bilgilerinizi.
-
başvuruyu tamamladım ama ne kadr dogru oldu hic emin degilim
-
Su an sadece okul bilgisi hata veriyor.Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunu olarak kamu yönetimi mezunu isteyen ilana başvuramıyorum.
-
@öğrenci hocam işkuru aradınız mı?
-
@north-remembers Aradım hocam genel çağrı numarasından arıyorum plaka kodu istiyor. Sonra direkt kapatıyor. Bağlı olduğum yeri arıyorum sürekli meşgul çalıyor.1-2 defa çaldı onda da açan olmadı.
-
Bölümümü açık öğretim kamu yönetimi yaptım başvuruyu kabul etti. Botaş'ı arıyorum işkur'u arayın diyor. İŞkur'u arıyorum ya sürekli meşgul çalıyor ya da açan yok.
-
@küçükarabalık Hocam ben çeko mezunuyum diğer bölüm alımlarına başvurabiliyormuyum
-
İlan no kısmina ne yazmamız gerekiyor ?
-
@öğrenci işkur çankaya hizmet merkezini arayın
-
Başvuru sonrasında düzeltme yapılabiliyor mu acaba ?