BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
Maaşlar ne kadar bilen var mı ?
-
@dikey ilk sayfaya gidin bilgiler mevcut
-
görüyorum da bazı arkadaşlar aynı anda 5 farklı kuruma başvurup, hepsinden de geçen ve oo piti piti yaparak yerleşenlerle dolu.
böyle olunca da gerçekten tek amacı düzenli ''BİR'' iş olan bizim gibiler anca yedek olabiliyor.
yapmayın arkadaşlar hakkımıza girmeyin lütfen. gitmeyeceğiniz kadrolara öylesine başvurup yerimizden etmeyin. -
Botaş'ta başlayınca puan yanıyor artık merkezi yerleştirme şansın kalmıyor veya 30 günlük deneme süresinden sonra kurum çıkartabiliyor diye söylentiler var. Bu konular hakkında kesin bilgisi olan var mı?
-
@öğrenci bende açıköğretimden ekledim umarım sorun olmaz
-
İskur sinav bilgilerimi getirmiyor arkadaslar bu sorunla karsilasan var mi daha once?
-
@djeoly
Önceki sınavlarım var oraya basın, geliyor olması lazım. Sanırım İşkur sitesini Sincan Sanayide bir kaportacı hazırlamış. -
Arkadaşlar iskur da danstim puanın yanması gibi bu durum yok denildi
-
Başka bi birimi tercih etmek için ilk başvurumu sildim tercih etmek istediğim Birimi seçemiyorum okul kriteri uymuyo diyo kurumu mu aramam gerekiyor
-
@chia87 Ben bugün başvurumu çektim ve anadolu üniversitesini kaldırıp kendi bölümümle başvuru yaptım yine kabul etmedi. İşkurun Çankaya ,Altındağ şubelerini aradım açan yok.Botaş'ı aradım işkur ilgileniyor dediler. Tekrar eskisi gibi başvuru yaptım ön yazıya durumu ekledim.
-
@öğrenci vallahi sistem o kadar sacma ki girdiğim bütün yıllaeın puanlarını cekiyor ne sene secebiyorım ne puanımı.merakla bekliyorum sonucu
-
P34'ten başvuran var mı ? Hangisini tercih ettiniz ?
-
@ottovbismarck başvuru tarih geçsin ufak çaplı bi analiz yaparız dostum şuan bunlar konuşulunca kötü niyetli yorumlar yazılabiliyor insanları caydırmak amaçlı. Yarın bitiyor sanırım.
-
@mrnobody mantıklı kardeşim
-
@adamslani06 sağolun hocam.Gercekten daha sacma basvuru sistemi gormedim basvurabileni direkt alsinlar zaten artik
-
tek bir yerden başvurma zorunluluğu çok kötü gerçekten. arkadaşlar sizce hukuk müşavirliği mi yoksa uluslararası projeler daire başkanlığı başvurusu mu? bir fikri olan var mı ikisi arasında?
-
@uzmanavukat Ben de hukuktan başvurumu tamamlayacağım ama hala kararsızım.
-
benim meslek bilgisi ve okul bilgisini eşleştiremedi. önceki mesajları okuyamadım ancak bunu çözen var mı.. tabi hala başvuru süresi bitmediyse...
-
yarın açıklanır mı?
-
Evet arkadaşlar başvurular bitti açıklanması üç beş günü bulabilir. Herkes başvurduğu yeri ve puanını yazarsa bi fikir oluşabilir. Ben üç kişilik yds istemeyen ankara kadrosuna başvurdum. Puanım 91.2 . Aynı yere başvuranlar bu iletinin altına puanını yazarsa bi tahminde bulunabiliriz.