@872 ing isteyen sınavlar sürpriz olabilir o yüzden kesinlikle pes etmeyin kısmet bu belli olmaz
chia87 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Mgk uzman yardımcısı alımı
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@johnstuartmill ve sırf bu ego yüzünden foruma üye olmak
-
RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@Rögaritma öyle bile olsa hersene çan yapan kurum bu sene 52 kişilik listeyi 13 te bırakır mı?diğer listelerin hepsi sayıyı aşıyor ve de
-
RE: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@fg94 kanser hastaları 18 diğerleri 12 ay yazıyor kanunda
-
RE: Mgk uzman yardımcısı alımı
@möözun 2013 te 4 grup da iibf, sadece bölğm olarak ayırmışlar .puan türlerinde sağlam ingilizce isteyen ama alan puanlarının etkisinin düşük olduğu puanlar da var , yani yds si cok sağlam olup alanı az yapmasına rağmen girebilen insanlar olmustur.bu sınavda ayrı yds istemesi hem alanı hem de ingilizcesi olanlar için avantaj o yüzden bi umut
-
RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Basvuru sürecinde bütün handikaplarıı yapan ve aynı hafta sınavı olan vakıflar genel müdürlüğü kompozisyon okumasına rağmen sınavı açıkladı sbb 3 haftada test sonucunu açıklayamadı
-
@senorita muhtemelen öyle.64 görünüyor puanım ama tuhaf geldi 13 kişinin müşakata kalması
-
@Bahriye-Nazırı aradım hocam açmıyolar yarın tekrar denerim ama bir yanlışlık olmalı
-
@Bahriye-Nazırı kesinlikle bir yanlışlık var onca 90 puanlı kişiden listede 1 kişi bile yok ya cevap anahtarında bir sorun var ya da sorularda bir sıkıntı var
chia87 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı Uzman Yardımcılığı 2019
Grup kurucusuna mesaj attım ancak görmüyor.Grupta olan birisi gruba almasını söyleyebilir mi
-
RE: Türkiye'nin Otomobili
İşe girdiğimizde almak nasip olur inşallah gercekten çok güzel olmuş,ülkemiz için hayırlı olsun...
-
@robius benim de aynı sekilde.toplu itiraz etmeliyiz sadece işletme için böyle bir sıkıntı var.Anküsem kazanacak sayıyla kadro sayısını karıstırdı desem aldığımız puanlarda yanlış bi türlü anlamadım gitti
-
@Bahriye-Nazırı kesinlikle bir yanlışlık var onca 90 puanlı kişiden listede 1 kişi bile yok ya cevap anahtarında bir sorun var ya da sorularda bir sıkıntı var
-
@Rögaritma öyle bile olsa hersene çan yapan kurum bu sene 52 kişilik listeyi 13 te bırakır mı?diğer listelerin hepsi sayıyı aşıyor ve de
-
@Bahriye-Nazırı aradım hocam açmıyolar yarın tekrar denerim ama bir yanlışlık olmalı
-
@senorita muhtemelen öyle.64 görünüyor puanım ama tuhaf geldi 13 kişinin müşakata kalması
-
İŞLetmeden giren arkadaslar ben mi yanlıl görüyorum sadece 13 kişi kazanmıs ve en az 38 doğrum vardı kazanamamışım
-
Basvuru sürecinde bütün handikaplarıı yapan ve aynı hafta sınavı olan vakıflar genel müdürlüğü kompozisyon okumasına rağmen sınavı açıkladı sbb 3 haftada test sonucunu açıklayamadı