2018 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör İlanı
-
Hayırlı olsun 7 kişi p9 ve p48, 10 katı çağrılacak.
-
2 puan türü ve direkt mülakat. En az 93 gibi duruyor.
-
Buralar değerlenir yerimi alayım p9 95,01518 sıralama 24
-
İçişlerinden yüksek mi kapatır? Ona zar zor girdik burda bide p48 var. 10 katı mülakatta harikaymış
-
Güzel ilan.
Ama sevindirmiyor beni , artık ilandan daha çok mülakat sonucu bekliyorum , ki kafadaki kişiler bir yere yerleşip sonraki kuşağa yerlerini bıraksın:) -
Güzel ilan, hayırlısı bakalım.
-
İncelemek isteyenler için ilgili yönetmelik
http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.5007&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=kontrolör
-
Adalet Bakanlığı çalışanı bir arkadaşım demişti bizim bakanlıkta ya hakim savcı olacaksın ya da kapısından geçmeyeceksin... Mesleki katı bir sınıf ayrımı mevcutmuş.
-
5, 6 ve 7 nci
derecelerde bulunan yedi (7) adet stajyer kontrolör kadrosuna yapilacak atamada 7 adaydan giris başari sirasina göre mi dereceye yerleştirme yapiliyo ? -
Geçen sene de gelmisti bu ilan. Girenler var mi yorumlarini dinlemek isteriz
-
Sadece 2018 puanları geçerliymiş
-
@ceteris, içinde söyledi: 2018 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör İlanı
Sadece 2018 puanları geçerliymiş
Bunu yeni fark ettim ben de. Kanuna uygun mu bu? 2017 puanları 2 yıl boyunca geçerli idare inisiyatif kullanarak tek yıl puan türü isteyebiliyor mu? Konuyla alakalı ne yapabiliriz? @paretowilfredo
-
@murky merkez bankası da aynı şekilde yapıyor diye biliyorum.
-
@akorkmaz1910, içinde söyledi: 2018 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör İlanı
@murky merkez bankası da aynı şekilde yapıyor diye biliyorum.
Merkez Bankası daha özerk bir Kurum lakin Adalet Bakanlığı'nın bunu yapması bence mantıklı değil. Daha önce Kişisel Veriler Koruma Kurumu yapmıştı bunu sanıyorum, itirazlar sonrasında düzeltilmişti ilan. Yine düzeltilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
-
İçişleri kontrolör alımında iki yılın puanları kullanıldı 93.20 de kapattı bu sınav çok sürpriz olmazsa 91.5-92 gibi kapatır. Tabi sadece 2018 puanları kullanılırsa. Yapmayı düşündüğüm bir meslek değil o yüzden başvurmayacağım.
-
2017 yılı puanıyla başvuru yapmayı planlayan yok muydu hiç ya?
-
@murky atananlar gitti kalanlar puanı güncelledi sanırım hocam :))
-
@maxmin, içinde söyledi: 2018 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör İlanı
@murky atananlar gitti kalanlar puanı güncelledi sanırım hocam :))
Valla görünen o hocam Nitekim tek yıl puan türü istemesi cidden hakkaniyete uygun değil. Ben en azından bir kaç tepki gelir diye düşünüyordum.
-
içişleri kontrolorlüğe başvuranların listesi var mı elinizde?
-
89.8 ile öylesine başvurayım diyecektim de istenilen belgeleri görünce vazgeçtim