TİKA UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV İLANI 2019
-
@bluephantom Çok teşekkürler hocam. İnşallah ilerleyen zamanlarda mesleği yaşadıkça tanıtırım
-
@ghamul1 Çok teşekkürler hocam
-
@hacım Evet hocam Ytb sınavına da girmiştim 67,5 almıştım. Yarın ki klasik sınava girmeye hak kazandım fakat sınava girmeyeceğim.
-
Tebrikler @öğrenci
İçişleri AB Uzm. Yrd. mülakatına girdiyseniz feragat ederseniz seviniriz. -
@adolf-stalin Bu hafta içi ilk işim olacak hocam. İçişleri , ptt ve işkur'a dilekçeleri vereceğim.
-
@öğrenci Allah razı olsun
-
@adolf-stalin Hepimizden hocam
-
@öğrenci Hayırlı olsun sevgili meslektaşım.
-
@öğrenci tebrik ederim. İçişleri'ne feraget için dilekçenizi vermeye gittiğinizde mülakatların açıklanması ile ilgili herhangi bilgi öğrenirseniz ve paylaşırsanız ne kadar teşşekkür etsek az olur. Meslek hayatınızda başarılar.
-
@por-favor Hayırlı olsun hocam
-
@limonagaci Elbette sorarım, fakat ab uzman yardımcılığı öncesi yapılan stajyer kontrolörlük açıklanmadı ki aralarında 2 hafta vardı. Muhtemelen gvs'ler bitip öyle açıklayıp başlatacaklar. Teşekkür ederim.
-
@öğrenci ben de zaten bir 4 hafta daha açıklanmaz die tahmin ediyorum da yine de bir umut işte. İçişlerindeki kurul bizi unutmuştur die düşünüyorum. Keşke mülakat bittikten sonra sonuç açıklasalar da soruşturmaları ona göre yapsalar böyle süreç çok yıpratıcı oluyor malesef.
-
@limonagaci benzer bir şeyi yaşama uzmanlığı sınav sürecinde yaşamıştim hocam o yönden sizi anlıyorum fakat söyle düşünün eğer olumlu olursa (inşallah) göreve başlamak için çok fazla beklemeyeceksiniz gvs'ler bitmiş olacak.
-
@por-favor Tebrikler. Hangi branştan girdiniz?
-
@öğrenci ben de yasama uzman yardımcılığı sınavını beklemiştim bu mülakat sürecinin ona dönmemesini diliyorum. Dediğiniz gibi olumlu olursa işe başlamak için beklemek zorunda kalmayacağız.
-
@bluephantom Teşekkür ederim. Uluslararası İlişkiler'den girdim.
-
@por-favor sizden de AB için çok değerli feragatlerinizi bekliyoruz.
-
@adolf-stalin Elbette pazartesi gününden itibaren durumlar elverdiğince feragatler konusunda duyarlı olacağım.
-
@por-favor nereyi kazandınız hocam tebrik ederim hayırlı olsun
-
Merhabalar. tikayı kazanan arkadaşlar, bir gelişme var mı?