Sanayi ve Teknoloji Uzman Yardımcılığı 2019
-
Arkadaşlar başvuruyu yaptıktan sonra çıktı almamız mı gerekiyordu? Öyle bir şey okuduğumu hatırlamıyorum ama siz çıktı aldığınızı yazmışsınız? Panik olmalı mıyım:d
-
@merkil malesef..:D Genel olarak açıklama kısmının tam olarak okunmadığını fark ettim
-
@cagii eğer mail gelmezse kurumu arayın bence, ama bana gelen mailde eğer düzeltmezseniz başvurunuz bu şekilde kabul edilir yazıyor yani boş kabul edilir
-
Özlemişim kısmı boş çıktı bende de ve sanrım başvuru süresi geçti
-
@aroma pardon ozgecmis olacakti
-
Hocam hayırlısı olsun bende askerliği yaptığım halde soruyu anlamadım ve muaf dedim galiba tamda hatırlamıyorum ama çok sorun olacağını düşünmüyorum fakat özgeçmiş bendede onaylayınca bomboş gözüktü güncelle deyip tekrar doldurdum
-
Bu ne zaman açıklanır ??
-
Bu ilana pek rağbet edilmemiş gibi görünüyor. 95 üstü efendiler biraz ses çıkarın bakalım.
-
@por-favor açıkcası ben bugün açıklanmasını bekliyorum. Ya da yarın.
-
@best_effort niye böyle bir beklentiye girdiniz hocam
-
İnşallah dediğiniz gibi açıklanır.
-
@best_effort sanmıyorum aradım daha inceleniyor başvuru dedi
-
Geçen çarşamba son başvuru günüydü. Dolayısıyla bu hafta pzt/salı açıklanır diye düşündüm. Hâlâ bu hafta açıklanacağını düşünüyorum. Neden açıklanmasın ki ?
-
Açıklandı. Kaça kadar düştüğünü merak ediyorum. Liste yapsaydılar keşke.
-
@por-favor Nereden açıklandı acaba ?
-
@ottovbismarck sitede duyurular kısmında hocam
-
Kaçla kapattı mi acaba
-
Herkes T.C. no ile bakıyor sonucuna keşke liste yapsalardı kaçla kapattığını görürdük.
-
Baya yüksek kapatmıs anlasılan
-
90 üstü kapattı sanirim hak kazananlar hangi bölüm icin kaç puanla başvurduğunu yazarsa bize de bir fikir olur