Sanayi ve Teknoloji Uzman Yardımcılığı 2019
-
@islimbot Teşekkürler hocam dile getirdikleriniz için öncelikle. Evet keşke süreçler hızlı olsa ve kimse mağdur olmasa. Söylenmesi gereken bu iken konunun bizlerin durumuna ve tercihlerine yansıması çok kötü. Hepimiz aynı durumdayız, keşke bir işi olup da daha rahat bir psikolojide şu süreci takip edebilseydim ama işsizlik zamanında insan önündeki fırsatları kendine uygun olanları değerlendirmek durumunda. Allah hepimizin yardımcısı olsun demekten başka bir şey yok şu an için. Hayırlısı olsun napalım kafasindayım o yüzden, Allah yazmış kaderimizi, biz de yaşıyoruz işte.
-
sessiz buralar..
-
Merhaba arkadaşlar uluslararası ilişkilerden mülakata kalan var mı?
-
@por-favor hocam bu ilan forumun üvey evladı gibi. :)) illaki vardır diye düşünüyorum. Ben iktisatciyim. Size ne zaman mülakat tarihi verdiler acaba ?
-
Yalnız geçmişi şimdi söyle bi okudum da neler neler donmus bu ilanda Ahaha herkese başarılar şimdiden arkadaşlar.
-
6 şubatta mülakatım. sizin aynı mı?
-
@snickers hiç sormayın valla kazanırsam kiminle sevincimi paylaşıcam bilmiyorum.
-
@por-favor hocam benim 7 sinde. Mülakat bitiş tarihi açısından merak ediyorum ne zaman biter diye. bitecek sonra ne zaman aciklanir vs. Hep soru işareti. Kazanirsaniz ben sizin için sevinirim hocam yalnız hissetmeyin inşallah olur
-
@snickers teşekkürler efendim. inşallah açıklandığında birbirimize müjde veririz buradan. açıklanması 2 ayı bulur herhalde.
-
@por-favor hocam guvenlik soruşturması istememisler. Gerçi artık istemeyerek bu işin kurdu olduk. Mgk güvenlik sorusturmasi istedi ama 20 günde sonuçları açıkladı soruşturma bitmeden. Rekabet Kurumunda ise güvenlik sorusturmasinin bitmesini bekliyoruz gibi bir durum vardı. Velhasıl kurum keyfine kaldık ama tahminim 2 ayı bulmaz hocam. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@snickers peki sizce ne zaman açıklanır?
-
@por-favor hocam pek teselli olur mu bilmiyorum ama 1 ay ile 1.5 ay arası düşünüyorum.
-
@snickers geçen sene başka bir kurum için 4 aylık bir süreç beklemiştim. 4 ay boyunca internet sitesinde sayfa yenilemekten kaybedilen zamanla ve enerjiyle ülke ekonomisine darbe üstüne darbe vurmuştum. o yüzden 1.5 ay bana yarınmış gibi gelir.
-
@por-favor hocam dileyelim de Yarınlar erken gelsin o zaman. :)) bekleyeceğiz.
-
@snickers inşallah efendim.
-
Arkadaşlar burası mı rtük mü sizce hangisi daha iyi.. İktisat bölümü için
-
@ahmet-tahsin hocam benim tercihim net olarak hangisi önce aciklanirsa çalışma alanları farklı tabi ama ikisinden biri olursa diğeri için zorlamam. Insallah biri olursa tabi.
-
@snickers anladım hocam hayırlısı olsun hakkınızda. Bu arada benim iki arkadaşım sanayiye gelmeyecek. Biri rekabet diğeri kvkk ya gitti.
-
@ahmet-tahsin hocam forumdan rekabeti kazanan 3 iktisatçı var arkadaşlarınız bu kişilerden değilse +2 den 5 kişi çıkmış olur,olumlu kaymakamlık vb kontrol etmedim ama listelere bakılırsa daha fazla inedilir hocam sanayi listesi.
-
@snickers muhtemelen daha fazladır hocam. Mgk dan da epey gitti. Kvkk, rekabet, kaymakamlık ve mgk dan muhtemelen baya vardır.