29 aralık adli hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
29 aralık 2019 adli hakimlik sınavı soru ve cevaplarını unutmadan yazabilmek için başlığımızı hazırladım inş.
-
Önlerden yerimizi alalım. Reserved
-
Vali ve kaymakamın kişisel suçlarıyla ilgili bir soru vardı cevabını hatırlayabilen var mı?
-
Nasıl sınavdı anlamadım daha önce tecrübesi olan var mı? Zor muydu kolay mıydı?
-
İcra-iflas
İflas, ödeme emri tebliğinden itibaren 1 yıl
Resen tamamla haczi yaptım
Tasarrufun iptali-1 yıl hak düşürücü süre
Şikayet icrayı durduramaz
kambiyo iflas ve genel iflas ortak-iflas ilanı
Ticaret mahkemesi yetkisi dışında olan sorusu: iflas idaresi seçmek
-
@hegia-sophia diğerlerine göre kolaydı. Normalde adli yargı soruları daha kıyadan köşeden kanunlardan sorulur. Daha fazla örnek olay sorular gelirdi ama tarz olarak değişmesi netleri nasıl etkiler kestiremiyorum.
-
@kml sanırım yüksek kapatacak ilk defa girdim çok odaklanarak hazırlanamadım ama benim bile yapabildiğim kısımlar oldu. Hayırlısı olsun
-
Azmettirme-Çocuk ceza art.
Şikayet sorusu sahtecilik
Adli Para Cezası-730
Uzlaşma-Cinsel İstismar
Teknik Araçlarla İzleme-Konut
Delil-Sanık beyanı
Katılan
Geri verme- 1 yıl Ağır Ceza mahkemesi kararına temyiz açık 2 soruTopluma karşı suçlar-İntihar
Yakalama olması lazım.
Uyuşturucu-Yer TeminiEski Hale Getirme dedim.
-
@kml cmk da tüm deliller serbestçe değerlendirilir dolayısıyla sanığın beyanı da hakim açısından delildir ve serbestçe değerlendirilmeye tabidir. Bunun dışında yemin diye bir delilin cmk açısından olmadığı kanaatindeyim sadece tanık, bilirkişi açısından olan usuli bir işlemdir suçun sübutuna yönelik bir delil niteliğinde olamaz
-
Ticaret sorularını hatırlayan var mı?
-
@evandro
-İbraz süresi : "10 gün" ( Aynı Ülke )
-"Kooperatiflerin sermayeyi sınırlandırmadan kurulmaları"
-Acentelerin son "5" yıllık ortalama kazanç, iş vs..leri
-Poliçede kısmi kabulün olmaması şıkkı ( Yanlışı soruyor )
-Limited şirketlerde ortakların kamu borçlarından sorumlu olmalarıyla ilgili bir soru vardı, cevabı hatırlamıyorum.
-Ortakların sermaye koyma taahhütlerinin muacceliyet tarihiBir soru kayıp
-
@atlas07 aynı ülke 10 gün diye bir şey yok düzenleme ve ibraz yeri farklı şehirlerse 1 aydır
-
@evandro diğer soru da tic işlemlerde taşınır rehni kapsamında alacaklının sahip olmadığı haklar sorusu işletmeye ortak olamaz
-
Arkadaşlar vatandaşlık sorularını çıkaramıyorum bir türlü
-
@mühlet referandum 2017 seçim 2023 kanunilik ilkesi masumiyet karinesi anayasa değişikliği 200
-
Arkadaşlar borclar sorularını hatırlayan var mı
-
Baraj tahmini olan var mı? 70'i geçer mi geçmez mi?
-
70te kalır herhalde, beklediğimiz gibi de gelmeyebilir sonuçlarımız bakalım açıklansın da
-
@drottin kira , tüketim ödüncü, geçici ödeme, genel işlem koşulları, kefalet, kire bedeli belirleme, yapma borcu
-
@vamos benim tahminim geçer. Sorular normalde bu kadar kolay değildi.