29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@rootofallevil Benımde olmadı. Yaklaştım bende.
Biz vazgeçersek şu saatten sonra bizim yerimizi hemen başkaları dolduracak. Verir misin şuanki pozisyonunu bir başkasına? Elde etmek için gece gündüz neler çektiğini Bir Ailen Birde Allah bilir. -
@yemre48 sizin kötü olmuş hocam lakin sabır edecez
-
@kafes66 öyle oldu hocam ya 2 soruyu yanlış işaretlemişim dalgınlıkla ama nasip herşey kaymakamlık mülakatı bekliyorum inşallah orda nasibimiz vardır ama hakimlik içimde bir uhte olarak kalacak her zaman
-
Kaymakamlık mülakatına o kadar çok takıldım ki son 2 ay hiç ders çalışmadan hatta son gün "girmesem mi acaba" düşünceleri ile girdim sınava. Şans yanımdaydı 21-58 ile 354. olmuşum demek ki o kadar da yanımda değilmiş. Ne yalan söyleyeyim üzüldüm. Mülakata kalan herkese başarılar, Rabbim yardımcınız olsun. Benim kalbimde hep kaymakamlık vardı ama hakimlik kaymakamlıktan da önemli bir meslek. Hüküm veren bir meslek çünkü, inşallah en çok isteyen, layıkıyla yapacak ve memlekete en hayırlılarınız hakim olarak göreve başlar.
-
@murky 21-59 yapan kazandı sanırım.
1 doğru ile sınav gitmiş. Adına çok üzüldüm. Büyük geçmiş olsun. -
@suigeneris, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@murky 21-59 yapan kazandı sanırım.
1 doğru ile sınav gitmiş. Adına çok üzüldüm. Büyük geçmiş olsun.Sağol hocam. Bu sınavı hak etmemiştim üzülsem dahi tesellim bu, hak ettiklerimiz olur inşallah.
-
@murky 4-5 cümleyi bir araya getiremeyenler kazanıyor onlar mı hak ediyor.
Sınavı kazanmak ile hakim olmak çok ayrı şeyler.
Mesleğe uygunluk denen birşey vardır.
Bu çok önemlidir.
Sen haketmediğini düşünebilirsin ama senin için en doğru olan bu belkide yani bu meslek... -
@suigeneris, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@murky 4-5 cümleyi bir araya getiremeyenler kazanıyor onlar mı hak ediyor.
Sınavı kazanmak ile hakim olmak çok ayrı şeyler.
Mesleğe uygunluk denen birşey vardır.
Bu çok önemlidir.
Sen haketmediğini düşünebilirsin ama senin için en doğru olan bu belkide yani bu meslek...Hakim adaylığına giriş, yetiştirilme ve hakim olarak atanma üzerine çok daha farklı istişarelerde bulunabiliriz. Ben hakimliği hak etmedim demedim bunu bilemem elbette, Allah bilir. Bahsettiğim husus sınava çalışmayıp gerekli önemi göstermeyerek sınavı kazanmayı hak eden 300 kişiden biri olmadığına inandığım. Hakkımızda hayırlısı kardeşim.
-
@murky Orası senin vicdanın ile alakalı ozaman Sağlam vicdanlı biri olarak güzel birşey bu yaklaşım.
Ben yanlış anlamışım. -
@murky böylesine hassas bir konu için bu başlık altında bu yorumu yapmanız çok yanlış, bir iki cümle ile bu yargıya varıyorsanız sizin gibi peşin hükümlü kişilerin de yargıda işi olmamalı diye düşünürüm ben de
-
@murky kusura bakmayın ya ben sizi çok yanlış anlamsm , 1 soru yüzünden sınav kaçınca algılar kapandı , her şey gönlünüzce olsun
-
@suigeneris 100 kişideğil de 200 kişi alsalardı şimdi listedeydim çok yaklaşmıştım ama nasip olmadı devam edeceğim çalışmaya
-
@murky hocam kaymakamlık soruları elinizde var mi acaba?
-
Mülakata kalan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bana nasip olmadı bu sefer. Birtakım “söylentiler” duyuyorum birkaç gündür, idari hakim ihtiyacı yokmuş da bu son sınav olabilirmiş de..Birdaha idari hakimlik ilanı gelmezmiş de.. Troll amaçlı mı yoksa aslı astarı var mıdır , bilgisi olan var mı dostlar? Yeniden ders çalışmaya başlayacağım bu saçmalıklara pek inanmasam da insanın kafası karışıyor..Siz ne düşünüyorsunuz?
-
@geneldüğümler bir daha ilan gelmez miymiş yok artık, herkes iyi niyetli değil maalesef
-
Yayın politikası gereği ileti kaldırılmıştır.
-
@ir06 tekrar hazırlanmayı düşünen arkadaşlar katılabilir
-
@geneldüğümler Evet bu kişiler simsarlık yapıyor.
Hakim yardımcılığı müessesesi Geliyor. süreç 3 yıl olacak. Alımlar bu yıl daha bol bile olabilir. -
@suigeneris İnşallah hocam ben de sizin gibi düşünüyorum.
-
@suigeneris Hakim yardımcılığı konusunda da idari için geçerli olmayacağını söylüyor aynı tayfa. Valla bilmiyorum ya ama bazı insanlar “ben yapamıyorum başkası da başaramasın, iki üç bir şey söyleyeyim de motivasyonlarını dibe düşüreyim “ kafasında gerçekten. Asılsız olcağını umarak Allahın izniyle çalışmaya yeniden başlıyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..