29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@nocomment999 buraya sürekli yazanlara lafım yok adamları takipteydim kaymakamlıktan beri çogunun yorumunu okudum adamlar king zaten ama yeni hesap açıp sallayan olablir listeye göre 80 altı kalanlar vasat olduk ya️
-
@kubra111 kaçcıncı sıradayız hocam
-
@nocomment999 artık iyice umutsuz düşünüyorum ne bileyim bilinmiyor gibi geldi bana. Bu iş nereye varacak, liste bu gidişle 300 olacak ve biz hiçbişeyle çarpamayacağız..
-
@minikistan bir yandan 2 yıl boyunca tek bir hedefe odaklanmaya saygı duyuyorum, bir yandan samimi veya mantıklı gelmiyor, özellikle günümüz koşullarında bu işsizlikte
-
@mühlet emin olmadığımız yanlış saydığımız soruları dogru sayıp listeye tekrar gireriz
-
30 Mayıs 2015 teki 300. Kişinin punanını netlerini bilen var mı arkadaşlar ( 200 kişilk alım dı 2015 teki)
-
@minikistan Ben yanlış saydım ama benim şansıma onların içinden doğru da gelmez aksine doğru olan yanlışa döner
-
@mühlet 21 22 yaşında üniversite çagında başlamışsa ana baba zenginse evli degilse çocuk yoksa olabilir
-
@minikistan kriterler çok ağır
-
2015- 300. Kişinin puanı ve netleri lazım .bilen varsa yazabilir mi ?
-
@mühlet benim 3 dogrum daha olacak gibi ama böyle kalsın 82 gelince daha mutlu olurum şuan dipteym o da ayrı dava
-
@mühlet
-Kim bu acaba??- Aaa benmişim
-
@minikistan inşallah gelir o 3 doğru, ben soruları hiç hatırlamıyorum çözmüşümdür inşallah
-
@minikistan Haydi inşallah adınıza öyle olur. Tüm iyi kalplilerin öyle olsun inşallah
-
@nocomment999 sonuçların açıklanmasına daha çok var ama şimdiden kendi kendine konuşan arkadaşlar görüyorum
-
@kenan güncellerken ekleriz sizi de hocam. 11inci sırada yerinizi alacaksınız
-
@mühlet realist desek daha dogru
-
yok mu daha listeye katılan ?
-
İlk 30'u tek tek kontrol edeceğim sonuç açıklandıktan sonra, netleri puanları o zaman da toplayalım, gerçekten üşenmeyeceğim elimde liste yapacağım doğru bilgi vermişse tik atacağım yanına, tek tek
-
@mühlet @nocomment999 insallah tesekkur ederim insallah sizlerinde olur