Gelen hep 80 üstü ile geliyor. Mülakata girecek herkes mi bu forumda ya. Zor ama kısmet olur da mülakata gelirsem hepinize bu da forumdandı o da forumdan diye diye bakacağım
nocomment999
@nocomment999
nocomment999 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@vi̇nni̇e-jones Allah hepimizin yardımcısı olsun
Arkadaşlar hepimiz emek verdik çalıştık . Kimimiz bazı şeylerini en basitinden zamanımızı feda ettik bunun için. Hepimiz o gün olmasını istiyoruz elbette.
Nefes alırken bile o kalpteki şişmeyi yaşamak kolay değil.
Hepimizin hakkında hayırlısı
Kazanırsak da kazanamasak da vatanımıza ve çevremize hayırlı olması dileğiyle.
-
O değil de şart işlem sorusunu tartışan yok . Ne oldu ona?
Şu ceza sorusunda ven 1 yıl yaptım ama 3 yıl olacak arkadaşlar hep ispatladı. Vergi dairesi meselesi de aynı
Ama şart işlem sorusunda kaybaklar subjektif-inşai olduğunu destekleyen kaynaklar vardı. Orası be olur sizce?
-
@minikistan Hocam bir de denemelerdeki paragraflardan sonraa. Gerçekten denemelerdeki Türkçe Matematik asıl sınavdakinin yanlarından bile geçemez.
-
@bir-i̇ki olay çıkarma va çıkarılma değil hocam
Olay çıkarma disiplin cezasını verme işlemi ile memurluktan çıkarılması işlemi arasındaki farkta.
Birinde cezasını veriyorsun buradaki işlem ceza verme . Yani genel soyut kuralı somuta uyguladın
diğerinde o kişiyi çıkartıyorsun yani buradaki işlem uygulama işlemi . Şart işlem olan çıkar”t”ma işlemi ceza verme değil.
Anlatabilmişimdir umarım
-
@kubra111 Bu listedeki arkadaşlar sonuç açıklandığında da sonuçlarını yazarlarsa gelecek yıllar için güvenilirlik yoklaması da olmuş olur diyecdülünüyorum
-
@toranj Dostum 85 net ve üstünün sapmadan kaynaklı tehlikesi olmaz artık o kadar da olmaz.
-
@minikistan Haydi inşallah adınıza öyle olur. Tüm iyi kalplilerin öyle olsun inşallah
-
@mehmetemir hayırlısıyla adım adım savcılığa dostum. Allah tamamına erdirsin :).
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
An itibariyle idari hakimlik olmadı . Kaymakamlık sınavı idari hakimlikten önce gibi görünüyor. Buradaki yerimi alayım.
Umarım bekleme süresi çok olmaz. Hayırlısıyla artık bekleme zamanı ...
nocomment999 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
Arkadaşlar ben https://forum.tercihiniyap.net/topic/45/i̇dari-hakimlik-sınavı-kaynak-listesi-çalışma-yöntemi linkine girdim . Buradaki önerilere baktım ama:
İktisatta herhangi bir kaynak (kpss) olur denmiş. Ama ben hangisi iyi bilmiyorum. Mevcut sınavda en çok yanlışım oradan çıktı . Dolayısıyla önerebileceğiniz kaynak var mı iktisatta?
Vergi de matrah var zaten. Nurettin bilici tvs yeterli olur zannımca
Ama Maliyede 4t vardı. Hiiiç anlamadım maalesef. Eksik olduğum ve beni yakan diğer ders de oydu.
Henüz ilan yokken başlamak istiyorum İktisat ve Maliye için tecrübeli dostlar kaynak öneriniz nedir?
-
@mehmetemir hayırlısıyla adım adım savcılığa dostum. Allah tamamına erdirsin :).
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
An itibariyle idari hakimlik olmadı . Kaymakamlık sınavı idari hakimlikten önce gibi görünüyor. Buradaki yerimi alayım.
Umarım bekleme süresi çok olmaz. Hayırlısıyla artık bekleme zamanı ...
-
Başka bahara kaldı bizimki de... Kısmetimde bu sınavlık olmadı.
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Mülakatta başarılar hakkınızda hayırlısı
-
Az önce baktım. Dün 70-71-72-73de anasayfaya yönlendirirken az önce 74-75-76 da yönlendirdi. (Dün bu numaralar hata veriyordu.)
-
82,3 (82,6 yazacakken içime bir anda doğdu ve farketmeden 82,3 yazmışım)
Bence 82,3 olacak. Dayanağım hislerim
-
@mr-aday Cevabınız için Teşekkür ederim
-
@minikistan Bu noktada bir sorum var. Diyelim seneye iptal oldu ve sıralamaya da etki etti. Nasıl oluyor bu iş? Yani önceki sırada ilk 300 e girip kazanan ne olacak? Ve öbür taraftan sonradan 300 e girebilen ne olacak? Bir sonraki mülakattaki ekiple mi mülakatı yapılacak?
Bir yerden duydunuz mu okudunuz mu eğer öyleyse nasıl oluyor çok merak ediyorum
-
@kubra111 aynen eğer gk 25 altı olsaydı o zaman riske girerdi. 2 gk gy kurtarıyor :). Oradan iyi sapmada alınabilir 27 ile
-
@akerke03 Ben de pozitif çıkmıştım. Ama çok saçma hatalar çıkınca geldik buralara kadar. Hayırlısı artık. O küçük umuda tutunuyorum .
2 hafta sonra bugün bu saatlerde sıralamalarımızı konuşuyor olacağız bazılarımızı da tebrik ediyor olacağız. Haydi hayırlısı. Zaman geçiyor yavaş ya da hızlı....