29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Benim netlerin daha da düşme ihtimali yüksek ancak çevreme baktığım kadarıyla önce ooo şimdi ben bu sınavı kesin kazandım diyor sonra tüm soru cevaplarına BAKIYOR 50-55 bandı alan çıkıyor gk 20-23 bandı çıkıyor
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@tardukağan o kadar da değil hocam 87 yapan ilk 100 de zaten 82.5 da kapatır bence
hocam 2 yıldır sırf idariyi bekleyenler vardı. Her şey olabilir
-
87 net yapan ilk yirmiye girer tahmin yaparken de biraz mantikli olun.79net yapan icerde.
-
60 üstü alan yapan 50 Kişiyi Geçmez bi ihtimal 100 kişi 60 üstü alan yapar bu ihtimal üzerinden 57-60 bandını 100-200 kişi yapar 200-300 bandıda 54-57 yapan ama gk si 15 ve üstü olan kazanır
-
@sonuç 15 değil 25
-
@tardukağan hocam sağ olun, ama ben hakimliği daha çok isterim. beraber inşallah.
-
Harç eksikliği dava red mi yoksa işlemden kaldırılması mıydı arkadaşalar ?
-
60 üstü bu sorularla öyle kolay değil 50 kişiden fazlası 60 üstü yapması demek bu sınavda lys üzerinden gidecek olursak 50 sen fazla kişinin sınavda 1.olması demek
-
idari 80'nin altına düşmez kendimizi kandırmayalım lütfen ..
-
@fc-real-gdp valla benim de şuan aklıma gelmiyor ama hep kişiler aile ve mira sormuşlardı onu gayet iyi hatırlıyorum
-
@sonuç gk gy de maksimum 27 yapılır yığılma 20-24 bandında olur
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@tardukağan hocam sağ olun, ama ben hakimliği daha çok isterim. beraber inşallah.
hakkınızda hayırlısı olsun hocam. umarım iyi haberlerinizi duyarız.
-
@tardukağan 80 altı derken soru mu puan mı hocam
-
Arkadaşlar idari yargıda fiili yol sorusuyla ilgili konuşma oldu mu göremedim, o soruyu hatırlatabilir misin?
-
@sonuç, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@tardukağan 80 altı derken soru mu puan mı hocam
ikiside bence hocam.
-
Tam 5 soruyu net bildigim halde dikkatsizlik yuzunden kacirdim sinirden catlayasim geliyor
-
HMK ön inceleme duruşması yapılması zorunlu durum hangisi diye soruyordu cevap konuşuldu mu?
-
Idari yargı 2000 kişi Arasında geçer ve 2000 kişi de sonucu belirler
-
@tardukağan, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
idari 80'nin altına düşmez kendimizi kandırmayalım lütfen ..
Kimsenin kendini kandirdigi yok.Su sinavin 87 ile kapatacagi gibi absurt tahmin yapan sizsiniz.OSYM tarihinde bu kadar yuksek kapatan sinav mi var ki dediginize itimat edelim.Kaldi ki bu hakimlik sinavi , her zaman asagi yukari bir standardi vardir.Sinav da gayet 2016 sinavi seviyesindeydi.Cevaplar aciklanip herkes kendi cevaplarini dogru kabul etmeyi biraktiginda 87 netin ne kadar gulunc bir tahmin oldugunu anlarsiniz.
-
Valinin işlediği Suçla ilgili soruşturma gibi bir soru vardı neydi o