29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@qrats kaç netle kapatı peki bir sonraki alım için bir fikir olsun
-
@geliruzmani sadece gkgy değildir bence alandan da farklı doğrulardan da fark etmiştir. Ama ss bana çok az gelmiş 0.84. Sizin puanınız kaç
-
301.aday 82.27 almış galiba ham puanı 81.3 yapıyor varın siz düşünün ösym ne yapmış eksi sapma vermiş millete
-
Sonuçlarda hata var bence ösym eksi sapmada ne
-
@ehss neredeyse kimseye doğru düzgün standart sapma gelmemiş banada 0.66 gelmiş, en azından 2 puan gelmesini umuyordum buda bizim şanssızlığımız galiba
-
@seldaunver sen şükret sapmayla sınav kaybedenler var ösym bu
-
eksi sapma olabiliyor alan netleri test bazında genelin altında ise 1 puana kadar eksi sapma olabiliyor değişik bişe
-
@kafdağınınarkası bende kazanmadım zaten hocam anlamadım yani yıllardır verilen bu sapmalara bu sınavda ne oldu anlamadım
-
@seldaunver yok dostum neye göre sapma vermiş ösym belli değil eksi sapma verdiği de var 2 puan verdiğide ne oluyor ösym nin açıklama yapması gerekir
-
Bana idaride 1 puan, adlide 2 puan eksik gelmis ama gkgy yüksek oldugu için diye bir açıklama aldım gkgy sorusu 0,66 puan oldugundan olsa gerek
-
@kafdağınınarkası kaç net yapmış peki bu arkadaş
-
25 gk gy 31 +31 alan 87.76 puan sıralamam 43 kazananları tebrik ederim. Hakkımızda hayirlisi olsun
-
@nur_1 82 yapmış
-
@kafdağınınarkası 26 ya 56
-
@zeuscuk tebrik ederim
-
@numerusclauses Umudumuz bir daha ki sınava kaldı artık tabi sınav açılırsa işallah
-
Hakim yrd geleceği için sınav tahmin ettiğimizden erken açılabilir haziran gibi
-
@ecem işallah hocam
-
Sınav anında soruyu doğru okuyup nasıl yanlışı işaretliyorum ya 3 soru öyle gitmiş okurken o kadar emin işaretledim ki optiğime bakınca fark ettim.
-
@ecem inşallah bilgiler hala tazeyken sıkı bir çalışmayla kazanabiliriz