ETKB 20 Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
kamuda kaça düşer arkadaşlar?daha önce kaçla kapatmış ?
-
@ottovbismarck uluslar 95'e kadar anca düşer bence.
-
@dnd geçen sene p3 ile çağırdılar. 4 kişilik kadro vardı. 20.nin puanı 83 küsürdü
-
@samet06 karıştırdınız sanırım? Geçen senenin ilanı burda. P2 den almışlar 16 kişi mülakata girmiş.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/3364/enerji-ve-tabii-kaynaklar-uzman-yardımcılığı-sınavı
-
@samet06 85,2 ile ben mülakata kalamadım işletmeden?
-
@silverface arkadaş karıştırdı sanırım. İşletme 86.9 la kapatmış geçen yıl.
-
@mrnobody aynen karıştırmış olabilirim. 16 kişi olduğunu hatırladım. Ama p3 diye hatırlıyorum. Neyse ki önemli değil. Geçen sene alan puanı istemedi bu sene alan istediler.
-
@silverface verdiğim bilgiler tümden yanlış sanırım. Kusura bakmayın. Tam hatırlayamadım sadece. Listeyi bulabilirsem net rakamlar söyleyeyim
-
İşletme p2 puan türünden almış. Kaçla kapattığını bulamadım. Yanlış bilgiler için özür dilerim. Ben 87.701 ile başvurmuşum listede 9uncu olmuşum. Başka bir Bilgi bulamadım maalesef
-
@mustafa-özdemir, içinde söyledi: ETKB 20 Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Kamu yönetimi branş bazlı sıralama 29. Sıra ama puan 85 arkadaşlar ne dersiniz inanayımmı?
Benimde p29 73,6 başvuru yapacağım gelme ihtimali yok ama allahtan ümit kesilmez):
-
KPSSP29 Puan Türünde 88,33649 puan ile SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ, KAMU YÖNETİMİ, SİYASET BİLİMİ alan(lar)ında 33. sıradasınız
2 tane fotoğrafı heba etmeye değer mi ?Mülakata 8 kişi çağrılacak.
-
Hukuk alanından sadece 1 kişi alacaklar,mülakata 4 kişi çağrılacak. Başvuru yapacak arkadaşlar puanlarını yazabilirse nafile çaba harcamayalım.
-
89la başvurmaya değer mi boşuna resim heba etmeyelim
-
@tuçiiii hangi puan türü hocam
-
Arkadaşlar iktisat başvurabilir mi. Orda ingilizce iktisat ve ekonomi yazmışlar
-
@sbf12345 p14 hocam
-
@ahmet-tahsin Başvurabilir hocam. Rahat olun.
-
@bluephantom sağolun hocam
-
P14 93 'le başvursam mı kararsızım 1 kişi ve maliye de cabası
-
E devlet belgesi kabul ediliyor mu gonderen var mi acaba ?