ETKB 20 Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@bordomavi hocam bölümüm işletme değil ama genel olarak mülakatı anlatır mısın? Önerilerin nelerdir v.s.
-
baya yüksek kapatmış ya bu kadarını beklemiyordum doğrusu
-
Öncelikle stres altında olsanız bile rahat olmaya çalışın sizi stresli görünce muhabbet edilir gerçi ama sorulara geçince işler değişebilir. İçeride 5 6 kişi oluyor. sohbet muhabbet ve sorular şeklinde ilerliyor. Soruları bilmeseniz bile sürekli sormaya devam ediliyor. Sorular artık şansınıza Benim alanım işletme ama iktisat hukuk dan da soru soruldu. Bakanlığı ve belirtilen kanunları mevzuatları çok iyi bilin.
-
@bordomavi teşekkür ederiz hocam
-
@bordomavi Teşekkür ederiz hocam. Verdiğiniz bilgiler mülakatta işimize yarayacaktır.
-
@bordomavi calusma ortami is yuku nasil hocam acik ofis mi
-
@proofstriker bırak bu işleri reis
-
@bordomavi eyvallah reis
-
@legolas her birimin farklı iş yükü var yeni başlayanlar için genelde çok tabiki biraz deneyimsizlik şansı diyelim çalışma ortamı oda oda şeklinde her oda da iki kişi.
-
Hocalarım bı sey sorsam mezuniyet belgesini aslını gonderenlere ıade edılcek denmıstı.iade için.herhangi bi işlem yapmamız gerekiyo mu.bu arada listeye gırenleri tebrk ederim hayırlı olsun...
-
@bordomavi tesekkur ederim
-
file:///C:/Users/ufuk.olmez/AppData/Local/Microsoft/Windows/INetCache/IE/3PI7M9ZC/Sinav_Tarihleri_Liste.pdf
-
Arkadaşlar merhaba. Mülakata giren ya da girecek olan kimse var mı?
-
@idari-şube hocam ben haftaya giricem, giren arkadaşlar girdikçe ortam, komisyon, soru tarzları, mülakat süresi vs hakkında genel bilgi verebilirlerse bizler için de iyi olabilir
-
Giren arkadaşlardan genel hava hakkında bilgi alsak iyi olur
-
@metuenve aynen hocam iyi olurdu da ben cuma gireceğim. Görünen o ki ilk bilgi benden gelecek
-
@snickers başlıkta denk geldim İngilizce maliye yok degil var ben ingilizce maliye mezunuyum sınavla alakam yok fakat denk gelince yazmak istedim başarılar
-
İyi günler,
Açıklanma tarihi hakkında bir bilgisi veya fikri olan var mı? -
Arkadaşlar mülakat sonuçları için bakanlığı arayan oldu mu ?
-
Bir saat önce bakanlıktan aradılar.Mülakata kaldıgım haftaya ev görüsmesine geleceklerini bildirdiler. Var mı baska arananlar ?