Bakanlıktan arandım kazandığıma dair, kazanan arkadaşlara hayırlı olsun süreç boyunca haberleşelim
metuenve tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ETKB 20 Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
RE: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2020
2019 alımında bu mülakatı kazanmış biri olarak sorularınız var ise yardımcı olabilirim
-
Kurumdan duyumu olan var mı arkadaşlar?
metuenve tarafından gönderilen son iletiler
-
@Aykutluk benim karşılaştığım tüm sorular alanımla ilgiliydi alanım dışında herhangi bir soru sorulmadı, zarf seçme falan sistemi de yok tamamen kendilerinin belirledikleri soruları karışık olarak soruyorlar, hava olarak ciddi başlayıp güzel devam etmişti benim açımdan sizdeki tavır gidişatı belirliyor
@darKnight çalışma ortamı olarak tamamen bulunduğunuz birimle alakalı ama genel olarak kendi halinde saygılı insanlardan oluşuyor ortam
-
2019 alımında bu mülakatı kazanmış biri olarak sorularınız var ise yardımcı olabilirim
-
Bakanlıktan arandım kazandığıma dair, kazanan arkadaşlara hayırlı olsun süreç boyunca haberleşelim
-
arkadaşlar duyurularda açıklandı şeklinde duruyor ama listeye erişemiyorum listeyi açabilen var mı
-
merhabalar,
biraz önce bakanlığı arayıp sordum telefondaki kişi yakın zamanda açıklanmasının beklendiği mülakatlardan sonra bir soruşturma geçirdiğimiz, şimdi listeler üzerinden tekrar bir soruşturma tarzı olayın olduğu kısa süre içerisinde duyurulacağını söyledi. -
bence bakanlıktaki tüm mülakatlar için yavaş genellemesi yanlış çünkü bizden sonra giren denetçi yardımcılığı ve sözleşmeli bilişim uzmanlığı baya hızlı sürede açıklandı bizimki bi tıkandı komisyondan kaynaklı sanırım süreç
-
@airliner valla şaka maka en uzun süren ETKB Uzman Yardımcılığı sürecini yaşıyoruz heralde, ben genelde haftada 1-2 kez arıyorum sürekli söylenen "Makam onayı gelir gelmez yayınlayacağız biz de sizin kadar haberdarız konudan" şeklinde...
-
Günaydın 6 ayı da geride bırakıyoruz 1 hafta kaldı, iptal falan mı edilecek acaba bu sessizlik neden
-
arkadaşlar şimdi aradım, biz de bekliyoruz sitemizi takip edin dedi inşallah bu hafta sonuçları öğrenebiliriz