ETKB 20 Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
merhaba arkadaşlar, duyumu olan var mı artık çok uzadı stres...
-
Arkadaslar bugun bakanligi yine aradim , herhangi yeni bi gelisme yok .. Aramak konusunda israrci olursak surec hizlanabilir diye dusunuyorum .
-
Günaydın herkese, 4. Ay bu hafta bitiyor en azından haber yapılsa belki sesimiz duyulur aramalar 2-3 kişiyle kalınca etkili olmuyor anlaşılan, organize olup sesimizi duyursak...
-
Gecen yil haber yapildktan sonra aciklanmis , adminden rica edilse sureci hizlandirmasi acisindan etkili olabilir .
-
@zuppe, içinde söyledi: ETKB 20 Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Gecen yil haber yapildktan sonra aciklanmis , adminden rica edilse sureci hizlandirmasi acisindan etkili olabilir .
@Antimülakat hocam konuyla ilgilenme şansınız mümkün mü
-
@yokyav olur kardeşim muhakkak bir haber yazmaya çalışalım. İnşallah netice alırız.
-
Günaydın herkese, bu bizi ne kadar etkiler bilmiyorum ama Bakan Yardımcılarından biri değişmiş sanırım açıklanmasının bu kadar uzama sebebi de Bakanlığın kendi içindeki olaylardan kimse mülakatla ilgilenmiyor heralde...
-
Kurumdan duyumu olan var mı arkadaşlar?
-
Günaydınlar, heralde ETKB uzman yardımcılığında sonuçları en uzun bekleyen grup biz olacağız. Bakanlığı aradım telefonda görüştüğüm kişi taktirin makamda olduğunu ama bu aralar açıklanmasını beklediklerini çünkü genelde bu sürelerde açıkladığını söyledi tabi uzama ihtimalini de tekrar tekrar belirterek umarım temmuz bitmeden açıklanır.
-
Arkadaşlar önceki sayfalarda göremedim de iktisat p14'te kaç ile kapattı bilgisi olan var mı?
-
- ayı devirdik!
-
Arkadaşlar kurumdan bilgi alan var mı?
-
ilk defa bi etkb uzman yardımcılığı bu kadar uzun sürdü heralde bugün son bulsa bari bekleyiş
-
İdari hakimlik mülakatı açıklandı aramızda kazananlar varsa hayırlı uğurlu olsun geleneksel duyuruyu da tekrarlayalım:) sayıştay hakimlik botaş iletişim kazananlardan feragatlerini bekliyoruz.
-
Bugün üç kez aradım bakanlığı telefonu açmadılar. Umarım pazartesi açıklanır
-
arkadaşlar günaydın, destek olalım aramalara devam edelim en azından kendimizi hatırlatalım
-
@yokyav iktisat kaçla kapattı kardeş
-
@Hayaller71 94,75 ile kapattı
-
arkadaşlar şimdi aradım, biz de bekliyoruz sitemizi takip edin dedi inşallah bu hafta sonuçları öğrenebiliriz
-
yahu haber falan da olmuyoruz kaldık öyle ilana çıkalı 8 ay mülakat biteli 5 ay bitti belirsiz bi bekleyiş var duyumu olan var mı