İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
@yozgatlı-entel hocam hayırlı olsun. Telefonla arayarak feragat kabul edilmiyor bilginiz olsun meslek hayatınızda başarılar.
-
@ezo evet biliyorum malesef hepsine gitmem gerekiyor çok teşekkür ederim darısı sizlere inşallah
-
@yozgatlı-entel dua alırsınız hocam, İnşallah
-
@yozgatlı-entel tebrik ederim hayırlı olsun bölümünüz neydi hocam?
-
@rootofallevil eyvallah hocam iktisat
-
Ne kadar uzun sürdü... Kurumu aradım feragat edenler varmış birkaç kişi. Onun dışında bilgileri yok. Duyumu olan paylaşabilir mi??
-
Burada kamudan mülakata girip aynı zamanda btk kazanan olduysa kuruma feragatlerini vermeleri önemle rica olunur. Teşekkür ederim
-
Ay sonuna doğru haber çıkar mı acaba...
-
Daha 2 ay oldu. Bakanlığa bağlı kalınırsa iş bayağı uzar gibi geliyor bana.
-
Bir önceki alımda mülakatlar Şubat 2016'da yapılıp mülakat sonucu 19 Aralık 2016'da açıklanmıştı. Tabi o dönem hareketli bir dönemdi, 9 ay sürmüştü güvenlik soruşturmaları vs.
-
Peki kontenjanın hepsini doldururlar mı sizce yoksa daha az alım yapma durumu olur mu?
-
@tazmanyacanavarı bundan önceki alımda ilan edilen sayının hepsini almışlar yarısı kadar da yedek belirlemişler, tabi bölüm ayrımı yapılmamış. Bu alımda bölüm ayrımı yapıldı bakalım kontenjanlar dolacak mı inşallah doldururlar.
-
@rootofallevil inşallah alırlar
-
İş ve meslek danışmanlarınında 7 aydır sonucunu açıklamıyormuş kurum. Biz bekleriz daha çok bence ️
-
@farukk__147 aynen bende öyle düşünüyorum. En iyi tahminim temmuz ;(
-
@farukk__147 eyvaah eyvah çalışma bakanlığı, bağlı ve ilgili kurumlarının alımları neticeye varsa diğer sınavlar 1-2 puan da olsa düşük kapatacak
-
İmd sonuçları bu akşam açıklanıyormuş bakan twitter'dan yazmış. Hesabı olanlar istihdam için de yorum atabilir.
-
@ezo bu güzel haber bizimkinin de açıklanması yakındır inşallah bayram öncesi belli olur umarım
-
@rootofallevil, içinde söyledi: İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
@ezo bu güzel haber bizimkinin de açıklanması yakındır inşallah bayram öncesi belli olur umarım
İş ve meslek danışmanlarında sözlü sınava hak kazananlar daha dün açıklanmış o da 7 aylık bir beklemeden sonra. Daha sözlü sınavlar olacak onlar açıklanacak.
Moralinizi bozmak hiç istemem ama demem o ki istihdam uzman yardımcılığının daha çok yolu var gibi. Umarım tez zamanda İşkur beni utandırır. Seve seve utanırım. -
@zzz18 "21 Haziran 2018 tarihinde Kurumumuz internet sitesinde yayınlanan sözleşmeli İş ve Meslek Danışmanı (İMD) alım ilanına bağlı olarak başvurular alınarak 25-28/09/2018 tarihlerinde sözlü sınav yapılmış ve sonuçlar aşağıda belirtilen linkten ulaşılmak üzere açıklanmıştır." işkurun duyurular bölümünde bu şekilde yazıyor ama? Şöyle bir mantık yürüttüm imd sözlü sınavları 4 gün boyunca yapılıp 6 ayda açıklandıysa bizim sınav 6 gün boyunca yapıldı 4 ay içinde açıklanır o da 14 hazirana geliyor. İçler dışlar çarpımı yaptım aa tabi 4 gün boyunca yapılan imd mülakatları 6 ayda sonuçlandıysa benzer mantıkla 6 gün boyunca yapılan istihdam uzman yardımcılığı mülakatları 8 ayda açıklanır, o da 18 ekime denk geliyor. Umarım en fazla o kadar bekleriz fazlasını değil.