Murat hukuk
-
Arkadaşlar murat yayınlarının hukuk modüler seti yazılı sınavlar için işe yarar mı ?
-
İş görür kardeşim öneriyorum
-
Özel hukukta murat çalışabilirsin ancak ben şahsen kamu hukukunun(anayasa-idare-idari yargı-ceza) tek tek alan kitaplarından özümsenerek çalışılmasını tavsiye ederim. Özellikle kamu hukuku neredeyse tüm önemli sınavların temelini oluşturuyor özellikle hakimlik-kaymakamlık-sayıştay üçlüsü için kamu hukuku çok önemli onu sağlam temele oturtmanız için detay kitaplar iyi olur.
-
Bir de özel hukukta(medeni-borçlar-ticaret-icra/iflas) da kaynak seçimi sizin tercihinize kalmış ister tek tek alan kitaplarından ister murat fasikülden çalışın gelecek sorular az çok belli standartta oluyor. Bu bölümden bazı kurumlar özellikle ticaret hukukuna ayrı bir önem verebiliyorlar o nedenle ayşe sarıcanın ticaret hukukunu alıp çalışabilirsiniz bu da bir seçenek.
-
Ben de geçen haftalarda aldım murat güncel fasikül borçlar hukuku başladım güzel ama az bişey yüzeysel
-
@başkent1910 günceli çıktı demi bu muratın sitesinde olan
-
@mrkorkmaz1 aynen çıktı
-
@başkent1910 1 ay kadar önce güncellendi diye arkadaşın biri aldı ancak güncel değildi içerik aynıydı. Umarım güncellenmstr
-
@başkent1910 pardon hukuk değil maliye için demstm.
-
A kadro hukuk fasikül nasil arkadaslar murat mi daha iyi yoksa a kadro mu ?
-
@aroma detaylı değil ama hızlıca baktım anayasa idare vs günceldi toplantı karar yeter sayısı vali kaymakam vs
-
@başkent1910 hukuk değil yanlış anlamsim maliye için diyecektim hukuka
Dair bilgim yok. -
@legolas, içinde söyledi: Murat hukuk
A kadro hukuk fasikül nasil arkadaslar murat mi daha iyi yoksa a kadro mu ?
A kadroyu kullanıyorum şu anda ilk başlarda yüzeysel gelmişti ama şu an memnunum.yalnız her kelimesi bir bilgi.çok iyi özümsenmeli.
-
@legolas a kadronun anayasa idare medeni ve özellikle icrası çok iyi Murat’a göre daha yüzeysel hap bilgi tarzında