YTB Uzman Yardımcısı İlanı 2019
-
@bluephantom ikisi farklı kurumlar hocam. Çok güzel çalışmalara imza atan , yurtiçi ve yurtdişi calisilan aktif kurumlar..
-
Mülakatına kalmayı başarabilen olursa koşulsuz şartsız destek vereceğim. Bana edebiyat eserleri - şair falan sormuşlardı yıllar yıllar evvel :((
-
@titoizm Yine başvurmayacak mısınız hayırdır hocam.. Belki şair değil, şarkıcı sorarlar artık :))
-
@hacım başvurucam da sınavları geçip mülakata kalamam herhalde, paslandık biraz
-
Sosyolojiye nasıl çalışacaksınız? Not falan var mı?
-
Başvuruda resmi yüklerken hata veriyor. Yapabilen var mı?
-
@adolf-stalin ben başvurdum, sıkıntı olmadı.
-
@adolf-stalin, içinde söyledi: YTB Uzman Yardımcısı İlanı 2019
Başvuruda resmi yüklerken hata veriyor. Yapabilen var mı?
Aynı sorun bende de var. Ayrıca Lise diploması istiyor onu nereden bulacağız acaba?
-
@jarhead kabul ediliyor mu bilmiyorum ama e-devlette lise mezun belgesi var.
-
@adolf-stalin
Oraya baktım bilgilerim çıkmıyor malesef. -
Uluslararası ilişkiler ve sosyoloji için kaynak tavsiye edebilecek var mı ?
Bu arada neden sadece makro iktisattan sorumlu tutmuşlar ki ?
-
“Görevini yapmaya sağlık bakımından bir engel bulunmadığına dair beyan.” diye bir şey istiyor başvuruda.
Şöyle bir şey buldum:
https://www.ab.gov.tr/siteimages/birimler/pdb/Saglik_Durumu_Beyan_Formu.pdfBu olur mu? Hastaneden mi almak lazım?
-
@adolf-stalin basvuru sirasinda ilgili sekmenin yaninda ornek form mevcut. Onu indirip doldurabilirsiniz
-
@yesilcay onu görmemişim çok teşekkürler
-
@adolf-stalin ben hala göremedim?
-
-
Basvuru yapmak icin siteye kayit olurken egitim bilgileri istiyor. Lise diplomasi yerine e-devletten alinan mezuniyet belgesini yukleyebiliyor muyuz? Ayrica ben universite diplomami ekledim ama transkript elimde yok. Onu da eklemek zorunlu mu?
-
@aeu032 Transkript yüklemeden sadece diploma ile kabul etti sistem ancak lise diploması konusunu sormak için kurumu aradım ancak ulaşamadım. Ayrıca hala fotoğraf yükleyemiyorum .
-
@jarhead vesikalık fotoğrafı az bir şey uzaktan telefonla çekin. Daha sonra bilgisayardan çektiğiniz şekilde kırpmadan yükleyin. Zaten kırpılabiliyor siteden.
-
https://www.ytb.gov.tr/kurumsal/ytbde-kariyer
Bu alım sözleşmeli mi kadrolu mu ?