Beklenen haber dün geldi. Soruşturmam bitmiş. Atama onayları imzaya sunulmuş haftaya tebligat elinde olur dedi insan kaynakları. Şuan çalıştığım için istifa sürecimi başlatmam için telefon ile haber verdi İnsan kaynakları.
jarhead tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
-
@rybiński Diğer kurumlara bakıyorum 3 4 ay sürenler var. Bekleyeceğiz aynen.
-
@rybiński Daha önce bir çalışan arkadaşıma sorduğumda biteni başlatacaklar demişti. Bugün İnsan kaynakları ile görüşürken aklıma sormak gelmedi malesef.
-
@schme Herkesi bilmiyorum malesef sormadım.
-
RE: Ocak 2019 Maaşları
@legolas C seviye 35-40 TL civarı. Aşağı yukarı tüm kurumlarda veriliyor ama daha fazla veren kurumlarda var.
-
RE: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
@nasibinikolla RTÜK diğer merkez uzman yrd. ile aynı maaş olarak. Ocak 2019 c seviye dil bekar bir uzman yardımcısı 5600 alır. Mühendisler ya Bilgi Teknolojileri ya da İzin Tahsisler dairelerinde çalışıyor. Servis imkanı var.
-
RE: 29 iletişim uzman yardımcılığı
@sprhk Her bölüm kendi içinde yarışacak.
-
@bluephantom Ulustan denizcilerden Bilkent dolmuşları kalkar. Dolmuş ile kurumun önüne kadar gelebilirsiniz. Dolmuş YHT tren garından, Aştiden geçer. Otobüs ile gelecek arkadaşlar AŞtinin önünden bu dolmuşlara binebilirler. Ayrıca uçak ile gelecekler belkoair isimli havalimanı shuttları ile Aştiye gelip bilkent dolmuşu ile kuruma ulaşabilirler.
-
@norules Ertelenmesinin nedeni üst kurul başkanının değişmesi. Güvenlik soruşturmasının RTÜK ile bir alakası olduğunu sanmıyorum. Daha mülakatı yapılmayan şeyin soruşturması olmaz.
jarhead tarafından gönderilen son iletiler
-
@tractacus evet kazandığınıza dair bir yazı gönderiliyor.
-
@nasibinikolla, içinde söyledi: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
Arkadaşlar başvuru için istenilen belgelerde Ortaöğrenim Belgesinin Onaylı Örneği istenmiş. Bunu nereden temin edeceğiz? Bir de ortaöğrenim ne alaka onu anlayamadım.
Lisede hazırlık okuduysan 1 kademe ilerlemesi oluyor o yüzden isteniyor. Çok eski mezun değilsen e devleti kontrol et veya diplomanı getirmen yeterli olur diye düşünüyorum.
-
@norules Ertelenmesinin nedeni üst kurul başkanının değişmesi. Güvenlik soruşturmasının RTÜK ile bir alakası olduğunu sanmıyorum. Daha mülakatı yapılmayan şeyin soruşturması olmaz.
-
@bluephantom Ulustan denizcilerden Bilkent dolmuşları kalkar. Dolmuş ile kurumun önüne kadar gelebilirsiniz. Dolmuş YHT tren garından, Aştiden geçer. Otobüs ile gelecek arkadaşlar AŞtinin önünden bu dolmuşlara binebilirler. Ayrıca uçak ile gelecekler belkoair isimli havalimanı shuttları ile Aştiye gelip bilkent dolmuşu ile kuruma ulaşabilirler.
-
@akorkmaz1910 b seviye 78 TL. C 35-40 arası bir şeydir. A seviyede 100 110 arası.
-
Sözleşme kısmına takılmayın arkadaşlar. Bildiğim kadarı ile diğer tüm üst kurullar bu şekilde alım yapıyor hatta trt bile. Bu neden böyle vs bilmiyorum ama 657 kadrodan hiçbir farkı yok. Sözleşme yenilenmeme gibi bir şey söz konusu değil.
-
RE: 29 iletişim uzman yardımcılığı
@sprhk Her bölüm kendi içinde yarışacak.
-
@nasibinikolla RTÜK diğer merkez uzman yrd. ile aynı maaş olarak. Ocak 2019 c seviye dil bekar bir uzman yardımcısı 5600 alır. Mühendisler ya Bilgi Teknolojileri ya da İzin Tahsisler dairelerinde çalışıyor. Servis imkanı var.
-
RE: YTB Uzman Yardımcısı İlanı 2019
@aeu032 Transkript yüklemeden sadece diploma ile kabul etti sistem ancak lise diploması konusunu sormak için kurumu aradım ancak ulaşamadım. Ayrıca hala fotoğraf yükleyemiyorum .