Arkadaşlar sınava geçen yıl girmiş birisi olarak genel bilgilendirme yazayım. Sınava çanta, telefon vs. getirebiliyosunuz telefonlar sınav esnasında kapalı konumda olup masanın üstünde durmuştu. Hesap makinaları çok fonksiyonlu olmayacak sadece basit işlem yapabilenler kabul edilmişti. Oturumlar ortalama 3 saat sürüyor muhasebe biraz daha uzundu yanlış hatırlamıyorsam. Öğle arasında kumanya dağıtmışlardı (sandviç, meyve...) tükenmez kalem, giriş belgesi ve kimliğiniz yanında olsun sınavda müsvette kağıt veriyolar zaten. Başarılar herkese.
rybiński tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
bugün 1.komisyondan 5-6 kişi gelmemişti arkadaşlar bir de halkbank mülakatının sgk listesine göre şekillendiğini düşünmüyorum halkbankı kazanıp listede olan tanıdıklarım var
umarım şu an herhangi bir işte çalışmayan adaylara öncelik verilir
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Sgk uzmanlık, denetmenlik bekleyen arkadaşlar son güne kadar başvuru yapmasa keşke belki bu süre içinde açıklanır ve küsüratla kaçıran arkadaşlar için şans olur. Bende sgk mülakatına girdim bekleyeceğim açıklanmazsa yapacağım başvurumu. Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar hepimiz çok emek verdik inşallah gönlümüze göre olur
-
1-2 hafta öncesine kadar rüyamda kazandığımı görüyordum hep bu gece kazanamadığımı gördüm umutlarım tükeniyor yavaş yavaş bu süreç hepimizi çok yıprattı inşallah bugün açıklanır arkadaşlar bu forumda en sevdiğim grup burası oldu allah hepimizin gönlüne göre versin emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Yazılıdan önce de mi güvenlik soruşturması yapcaklar 15 gün nedir
şaka bi yana ülkede yaşanan tüm olumsuzlukların cezasını biz iibfliler çekiyoruz bugün yarın açıklanır inşallah listede adımızı görürüz
-
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin arkadaşlar emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin
-
3 kpss, 4 kurum mülakatı ve sayamadığım bir sürü yazılı sınav sonunda başarılı yazısını gördüm şükürler olsun . Allah buradaki bütün dostlara hakkettikleri yerlere gelmeyi nasip etsin.
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
@üyeadı5 çok detay değildi sorular konu başlıklarından gelmişti http://sorularlaiktisat.blogspot.com.tr/2015/10/bddk-murakipuzman-yardimciligi-sinavi.html?m=1
Burda da paylaşmışlar geçen yılın sorularına bakabilirsiniz fikir oluşturur en azından:) -
@serkan21 hocam ben artık başkanın o twiti yanlışlıkla beğendiğini düşünmeye başladım ://
rybiński tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
@royalsociety muhtemelen evet. Sınav sonucunu gönderdikleri kağıtta verilen iletişim numarası da 0312 297 ile başlıyor
-
Biz dışardan haber alamıyoruz ama kurumda tanıdığı olan arkadaşlar varsa bizi bilgilendirebilir belki. Ocakta başlarız diye düşünüyorduk çünkü 1-2 duyum o yöndeydi şimdi hiç ses yok haliyle insan merak ediyor.
-
@2877226 çevredekiler bi bitmedi zaten ya başlasak da rahatlasa herkes artık. Önceden kpss sürecini anlatmaktan usanmıştık şimdi niye bu kadar beklediğimizi anlatmaya çalışıyoruz:)
-
@2877226 gelir uzman yard. bizden sonra açıklandı işe başladılar hocam. Kurumdan kuruma değişiyor bizim de valilik soruşturmaları bitmiş zaten daha çook bekleyeceğimizi sanmıyorum. Öyle umuyorum en azından:)
-
‘Başbakanlık soruşturması’ diğer kurumlarda da oluyor mu yoksa üst kurul olduğu için mi böyle arkadaşlar? Sgk maliye gibi kurumlarda duymamıştım hiç
-
@jarhead teşekkürler hocam ben de sorduğumda aynısını söylediler valilikten bir çoğumuzun gelmiş beklemeye devam
-
@www ben de geçen haftalarda kuruma görüşmeye gittiğimde güvenlik telefonla bağlayıp konuşturmuştu. Telefonla konuşmak istesem oraya kadar gitmezdim herhalde:/ biz de bunaldık artık beklemekten keşke biraz daha anlayışlı olsalar. Eli kulağında geldi gelecek derken şimdi uzun sürecek demeleri de ilginç.