TÜBİTAK 11 İİBF Mezunu Uzman Yardımcısı İlanı
-
@newworldorder Sizin olumlu oldu sanırım mülakat doğru mu?
-
@bluephantom yok maalsef 2sinden elendim birinde tek yedek olarak kaldım. Asıllardan feragat olmayınca o da olmadı.
-
@newworldorder Canınız sağolsun. Maaş konusunda bilginiz var mı? Pozisyon merkez uzman yardımcılığı diye mi geçiyor?
-
@newworldorder hocam peki adil bir süreç olduğunu düşünüyor musunuz? yeterli cevapları veremediğiniz için mi elendiniz sizce?
-
@senorita ilkinde aşırı heyecanlanmıstım cevap veremedim onda elenmemi normal görüyorum 2.mülakatımda yedek kaldığımda baya 40 dakika falan sürdü güzeldi de 3.de 5 dakika bile sürmeden tamam denmesine şaşırdım normalde ortalama en az 15 dakika sürüyor. Hemen neden çıktım ki şimdi ben oldum hatta:) liste yok kaçıncı sıradan giriyorsunuz belirsiz. Kazananlar için de bir liste yayınlanmıyor yani siz kim kazanmıs kimler mülakata gitmiş bilmiyorsunuz bu bakımdan bence ciddi derece şeffaflık problemi var ha referans vs var mıdır onu mu kıstas alıyorlar hiçbir fikrim yok.
-
@newworldorder hocam ben de sage mülakatına girmiştim, mülakat 15dk civarı sürdü sadece goygoy döndü ve mülakat sonucu olumsuz oldu, aynı mülakata giren bir başka arkadaşıma baya mesleki bilgi soruları sormuşlar ve doğru cevaplamasına rağman onunki de olumsuz oldu, neye göre seçiyorlar tamamen muamma
-
Mülakat daveti alan oldu mu?
-
@senorita ben aldım, ayın 26'sı için
-
@NevsinMengü hangi bölüm içindi hocam bi de arandınız mı mail mi atıldı?
-
@kpssınavı mail atıyorlar hocam
-
@kpssınavı aynen mail atıldı, ben uluslararası ilişkiler için başvurmuştum.
-
Dün mülakata girdiğim için henüz mülakata girmemiş arkadaşları bilgilendirmek istiyorum. Komisyon bana biraz değişik geldi, ters insanlar değillerdi ama biraz ifadesiz gibiydiler. Daha çok şimdiki işim hakkında sorular sordular, sohbet muhabbet şeklinde ilerledi. Herhangi bir bilgi sorusu sorulmadı.