CB Geçici personel Alımı
-
Hali hazırda uzman veya uzman yardimcisi olup da bu kuruma(Cb iletişim daire başkanlığını ve strateji başkanlığı ) geçici personel alınacağı ile ilgili duyumlar var ,ancak ortada bi ilan yok .Kurumlardan çeşitli kişiler evrak götürüyormus.degerlendirip cagiralacakmis.Bu konuda bilgisi olan var mı ?Şartları nelerdir ?
-
@ekeblad belirli bir daire özelinde hiç duymadım. Ancak şu an uzman olupta geçiş için cv hazırlayan var. Cumhurbaşkanlığı personel alımı sistemini iyi bilen biri aydınlatsa iyi olur aslında.
-
@kml aynen öyle .bi kesim var akın akın evrak gönderiyor ya da kendi götürüyor .yani bilen biliyor
-
Bir arkadaş Göç Uzmanı ile Cumhurbaşkanlığına özel kalem olarak geçiş yaptı. Bu türden alımlar hep oluyordu ama nasıl oluyor derseniz referanslar aracılığıyla.
-
@antimülakat hocam bahsettiğim bu değil.arada 3 5 kişi gider referans aracılığıyla .ama bu dediğim şey daha büyük bir alım .yani ilan şeklinde gibi ama ortada ilan yok .herkes cv gönderiyor .referansı olmasa bile şansımızı deneriz diyorlar .herkes bi şekilde bunu öğrenmiş ve ben öyle bilgi sahibi olmadan başvurmak istemem .başvurmayınca da herkes arasında ayrık oluyorsun
-
@ekeblad eger merkez kadroda kariyer uzmanı ya da uzman yardımcısı iseniz basvuru yapabiliyorsunuz ama süresi doldu. 703 nolu khknın geciçi 9. Maddesi hükmü geregi 31 Aralık son gündü.
-
@sbf13 biliyorum merkez kadrodakiler başvurabiliyor ,ama bahsettiğim taşra uzman yardımcılarının bile başvurması .ayrıca bunun bi ialnı felan olmuyor mu hocam ?mesela merkez uzmanları nerden duyuyor
-
@ekeblad yok hocam ilan vermediler khknın Bi hükmüydü. Öyle duyuldu sanırım. Tasra uzmanları kabul edilmiyor. KHK hükmü net merkez kadro diye acıkca belirtmiş.
-
@ekeblad anladım hocamda adam cv nın altına kimleri referans gösteriyor. Dönüp dolaşıp aynı noktaya yine geliriz. Yani böyle alımda ben sanmıyorum ki bir ilan metni hazırlanıp, onun üzerinden alım gerçekleşsin. Belirli kişilere sen cv ni bırak, biz bakalım diyorlar. Sonra da onları cağrıyorlar. Sanırım bu herkes dediğiniz kişilerin cv altında kimleri referans gösterdiklerine de bakmanız gerekecek