İMMİB 22 Personel Alım İlanı
-
@dzndr Listede Boğaziçililer, ODTÜlüler vs...üniversitelerin ve ülkenin geldiği yere durum hakikaten düşündürüyor.
-
Arkadaşlar ihracatçı birliklerinin maaş, yurt dışı imkanları, personelin görevleri vs. konularında bilgisi olan paylaşabilir mi acaba?
-
İdari memur çalışma şartları, maaşları ve çalışma alanı hakkında bilgisi olan bir arkadaş var mı ?
-
Birligi aradim cift mulakat olacagini soylediler. Ilk mulakat icin de resmi kiyafet gerekli mi dedim. Evet dikkat edilmesi gerekir dedi.
-
@limonagaci Nasıl olacakmış çift mülakat? Grup mülakatı ve birebir mülakat mı?
-
@bluephantom o konuda bir bilgi alamadim malesef
-
Arkadaşlar ihracatçı birliklerinin kariyer imkanlarıyla ilgili yükselme vs. bilgi paylaşacak olan yok mudur?
-
daha önce bunun mülakatına girmistim.2 mülakat yapıyor.2.cisi gereksiz zaten.ilki 10dk ikincisi 3-4 dk sürmüstü.ağırlıklı olarak kendi tanıt vs. soruyorlar.ilkinde 7-8 kisi civarı komisyonda vardı.ikincisinde sadece kendini tanıt nerden mezun oldun sonra çıkabilirsin demislerdi.mülakata sitesindeki genel sekreter falan girer.biraz tepeden bakan tipler.pek gözüm tutmamıstı.fazla birsey söylemeyin sadece basit verilen isi yapacagınız izlenimi uyandırın.
-
@piko Sizin olumlu oldu mu?
-
@bluephantom tabiki hayır
-
@piko ek olarak binası zor gidilen bir yerde.erken gitmeye çalısın.ing belki sorarlar.sayıyı doldurmayabilirler.
-
@piko 657 merkez uzmanlıklarıyla kıyaslarsak nerde kalıyor bu kurumun uzmanlığı? Kariyer yolu nedir ve ne sağlar?
-
@bluephantom maaşları benzer.zamaninda araştırmıştim.ihracat yapmayacaksın, önemli bir nitelik kazandirmaz.adi uzmanlik olsa da duz memurluk gibi düşünüyorum.
-
@piko Maaşlarının benzer olduğu kesin mi?
-
@bluephantom ortalama maası benzerdir. -+500 oynar
-
@piko ilk mulakatta ne sormuslardi peki. Teknik bilgi soruyorlar mi ?
-
@iibf_sbky hayır
-
@piko Güncel sorular mı geliyor? Örn: bu yıl ihracat miktarı, büyüme gibi
-
@bluephantom gelmemişti heralde
-
Çalışma şartları olarak nasıl bir kurumdur ? Nette pek parlak şeyler yazmıyor , gerçeklik payı var mıdır ?