İMMİB 22 Personel Alım İlanı
-
@piko Hocam hem teknik soru yani alan sormuyor hem de güncel bilgi sormuyor diyorsunuz. Peki ne soruyor bunlar? Sadece kendinizi tanıtın deyip çıkabilirsiniz diye ekliyorlar mı?
-
Ben geçen yıl girmiştim ilk mülakatta ihracatçı birlikleri ne yapar nereye bağlı,yeni kabineyi biliyor musun diye sormuşlardı ikinci mülakatta sadece sohbet ettik neye göre elendim hiç bilmiyorum referans önemli heralde buralarda
-
@charizard Başka sorular da hatırlıyor musunuz hocam?
-
@bluephantom ben bir kac kisiye sordum bilgi almak icin genelde herkes sohbet havasinda gectigini belirtiyor
-
@iibf_sbky İyi de hocam. O zaman neye göre karar veriyorlar? Bu tarz bir mülakat benim sınav kariyerim boyunca sadece Vakıfbank mülakatında yaşandı.
-
@bluephantom
Kurumda kalıcı olup olmayacağına dair bilgi isteyebilirler. Birliklerin çoğu kurum değiştirmelerden muzdarip diye duyum almıştım. -
@şanlıtellak Hocam bu konudan pek çok kurum muzdarip yalnız çoğu da iyi maaş vermiyor. Sizin kurumun aylık net ne kadar maaş verdiğiyle ilgili bir malumatınız var mı?
-
@bluephantom
Maalesef net bir bilgim yok. Çeşitli sosyal yardımlarla merkez uzman yardımcılıklarının bir miktar altındadır diye tahmin ediyorum. -
@charizard Güçlü referansın etkili olduğunu düşünüyorum.
-
Ben dil seviyesinin nasıl ölçüleceğini merak ediyorum açıkçası.
-
@bluephantom 2. Mülakat aynen öyleydi. İlkinde özgeçmiş üzerinden gittiler.bu eğitimine katılmışsin nasıldı vb
-
Selam arkadaşlar,İstanbul dışından gelecekler için adres tarifi yapabilir misiniz lütfen.
-
Sözlü sınava girerken yanımızda götürmemiz gereken, nüfus cüzdanı dışında, belge var mı acaba?
-
Arkadaşlar idari kısımdan yok mu başka şeyler söyleyecek olan?
-
@şanlıtellak hayir yok. Hatta kimlik bile mulakat sirasinda lazim olmuyor. Yalniz 2 mulakat var arkadaslar. Diger mulakat 2 hafta sonra olacakmis bilginiz olsun.
-
@bluephantom sadece kendinizi tanitin, kurum hakkinda ne bliyorsunuz , immib ne is yapar diye soruyorlar arkadaslar sohbet havasi var
-
Kurumda mimar olarak çalışmak nasıldır neler yaparlar bilen var mı
-
@iibf_sbky kesin bilgi dmi
-
@desertiger kesin bilgi arkadasim, dün girdim mülakata.
-
Arkadaşlar mülakattan çıktım. Son derece güleryüzlüler ancak yukardaki arkadaşların belirttiğinden daha farklı geçti benimki. İlk başta kendini tanıt malum, ardından ihracat birlikleri ne yapar, hangi kanuna bağlıdırlar, ihracat birlikleri başkanı gibi sorular soruldu. İlgi alanlarım üzerinde duruldu. Mevzuat bilgime bakıldı. Suçlamak için söylemiyorum ama burdaki mesajlara ve talimatlara bakarak çalışmadan gittim ve kanımca iyi olmadı.