2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
-
@bivena tesekkur ederim
-
Arkadaşlar Sayıştay'ın resmi sitesinde 15 Ocak ta yayınlanan 'Güvenlik Soruşturması Form' ile bugün sistemde yer alan arasında fark var. Dikkat edeniniz oldu mu?
-
@vasily hocam o formu nasıl bilgisayar ortamında dolduracagiz yardım eder misiniz
-
Word olarak koymuşlar halloldu arkadaşlar.
-
Arkadaşlar öncelikle hepinizi gönülden tebrik ederim süreç inşallah hepiniz için hayırlı sonuçlanır.23şubattaki sınava hazırlanan birisi olarak genel kültür kısmında kendimi baya zayıf görüyorum,sınava kadar kalan süreçte bana neler önerirsiniz tüm tarih konuları coğrafya açısından?
-
Özgeçmiş güvenlik soruşturması ve adli sicil kaydından başka birşey veriyor muyuz?
-
@kaymakam19 hayır hocam, dilekçe ekinde sadece bunları veriyoruz.
-
@kombassankoma
Hocam orda kastedilen dilekçe nedir? Ben orayı anlayamadım bunlara ek olarak dilekçe mi düzenlenmesi gerekiyor -
@vasily dilekçe dediğin nedir hocam
-
@vasily sayıştay başkanlığına hitaben yazılacak, sayıştay denetçi yardımcılığı x tarihli eleme ve y tarihli yazılısında başarılı olarak mülakata katılmaya hak kazandığınızı ve istenilen belgeleri ekte sunduğunuza dair bir dilekçe hoca.
-
@kombassankoma sağol dostum ben dilekçeyi adli sicil kaydıyla alakalı diye okuduğumdan hayırdır ne dilekçesi diye anlayamamıştım tekrar sağol.
-
Arkadaşlar bn dilekçe yazmadim sadece belgeleri yolladım sorun olur mu acaba ?
-
Arkadaşlar sınav konularında kamu gelirleri kamu harcamaları ve devlet borçları yazmıyor ama çıkar mı ki
-
@xxxkara Hocam dilekçeyi de aps ile gönderiverin. Sonra da arayıp söylersiniz dilekçeyi ayrıca gönderiyorum unutmuşum diye onlar birbirine eklerler rica ederseniz.
-
@harmenihas eyvallah hocam bn tarihe hızlıca baktım yarın bitiyor sandım meğer 1 ay daha varmış bugün aradım dediğiniz gibi yapacağım inşallah
-
mülakata girecek 3 arkadaşımız kaymakamlığı kazanmış.
-
@kombassankoma inşallah içlerinden biri @murky dir
-
@zeze 2'siyle daha önce karşılaştım, umarım 3. murky'dir.
-
@zeze @kombassankoma çok teşekkür ederim iyi niyetli temennileriniz için. Nasip olmadı bana, hayırlısı olsun.