Merkez Bankası avukatı alımı 2019
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. TCMB avukat alımı için ilana çıktı.
18-28 ocak 2019 başvuru tarihleri
YDS:70
KPSS p1, GMAT, GRE geçerli. KPSS p1 en az 80 olmalı. -
Yazılı sınav yok sanırım değil mi ? Ne güzel gerçekten.
-
Koşulları sağlayan herkes mülakata çağrılıyor mu diğer ilanlarda oladuğu gibi 3 katı/4 katı gibi bir ibare göremedim.
-
@yesilcay bir yerinde 30 kişi çağırılacak yazıyordu ilanda
-
@dogacan Aa evet gördüm şimdi, teşekkürler.
-
Bedelli askerlik yapacak olanlar başvurabiliyor mu?
-
@enginn yapabiliyormuş arkadaşlar ben görüştüm
-
Kişilik ve yetkinlik testi nasıl oluyor bir fikriniz var mı? Bir de daha önce girenlerden duymuşsunuzdur belki mülakat süreci nasıl? Neler soruyorlar ve ne kadar ingilizce konuşmamızı bekliyorlar?
-
kaç puanla başvurdunuz arkadaşlar?
-
@austa9215 yetkinlik testini bilmiyorum, kişilik testi standart bir prosedür. Yapılacak testi internette bulabilirsiniz.
-
Geçen sınavda @aliveli hocam neler yaşandı. Nasıl bir süreç bekliyor arkadaşları?
-
@antimülakat hocam içeriden alınan bilgiye göre sınava talep düşük. Başvursam mı noktasındaki arkadaşlara tavsiyem mutlaka başvurun.
Merkez bankası işe alım süreci özel sektöre çok benzer ve oldukça keyfi yürüyor. Süre ve çok belirsiz alıma çıkıp almadığı da oluyor. Bir de istanbul ihtimali yüksek yani artık taşımacak ama ne zaman noktasına gelinmiş. Tabi yüksek maaş alınacağı gerçeğini değiştirmiyor bunlar. -
@aliveli Hocam yeni bir uzman yardımcılığı ilanı da gelir mi? 100 kişilik alımın tamamını doldurmuşlar mı ? Bilginiz var mı ?
-
@öğrenci tamamı dolmuş mu sorup öğrenelim. Diğer konuda alım olabilir çünkü yapısı değişecek gibi bir beklenti var. Tabi bunların hepsi daha çalışma aşamasında henüz netleşmedi alım konusunda ilerleme oldukça aktaracağım.
-
@aliveli mülakata katılmaya hak kazandınız maili geldi. Online testler yalnızca kişilik envanteri şeklinde mi ingilizce/hukuk yeterlilik gibi testler de var mı, bu aşamada bir eleme olacak mı, bireysel mülakat tarihlerimiz bu testlerden sonra mi belli olacak, süreçle ilgili bilgi edinen arkadaş varmı aramizda
-
@yesilcay bana da geldi mail ve aynı sorular var benim kafamda da.Hatta biraz çalışıp mı tıklasam linke diye düşünmeye başladım.keşke geçen senelerde başvuran biri yardımcı olsa
-
Kişilik , dikkat testlerinin nasıl etkisi oluyor başvuruya ? Kaç kişi başvurdu bir de acaba ..
-
Mail alan arkadaşlar puanlarınızı yazabilir misiniz kaça düştü merak ediyorum bir sonraki alımlarda yol gösterici olabilir
-
@hegia-sophia Siteden sonuca baktığınızda yazıyor taban puan 86 küsür bir şeymiş.
-
@hegia-sophia, içinde söyledi: Merkez Bankası avukatı alımı 2019
Mail alan arkadaşlar puanlarınızı yazabilir misiniz kaça düştü merak ediyorum bir sonraki alımlarda yol gösterici olabilir
86,85 P1 Benim tabandayım , demek ki yine başvuru sayısı az değil