İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@çıkmadıkcandan sağol hocam ya cevap veremezsem korkusu oluyor. Cevaplarının olmaması kötü ya öncesi tecrübem yok o yüzden sormak istedim.sağolun
-
@kiziroğluhey rica ederim. Rahat olun hocam bilme konusuna çok takılmayın. 1 buçuk , iki dk sürüyor en fazla. Bilemesenizde çok önemli değil bence .
-
@olursaolur hocam ilk başta dilekçe yolladı arkadaşlar oradan biliyorum. Arkadaş resmi forumda paylaşmıştı
-
Çok ilginç ! Ya dilekçeye cevap verildiğinden daire başkanının haberi yok ya da cevapta bir sıkıntı var.
-
@çıkmadıkcandan dostum rica etsem siz de yazar mısınız cimer e bakalim yine aynı cevap mi gelecek
-
@olursaolur yazıyorum hocam cevabı paylaşırım .
-
Dostlar selamlar bugün mülakat vardı heyetin önüne çıktık bi soru soruldu karıştırdık biraz o değil dedi şu vardı ya dedi o esnada gelmedi hatrıma şu an hatırlayamadım efendim dedim sizce menfi bir durum yaratır mı? Moralim bozuldu biraz
-
@kiziroğluhey moralinizi bozmayın lütfen. Benim tanıdığım hakim adayları var. İçlerinde sorulara hatırlayamadım efendim diyenler de var. Canınızı sıkmayın herkesin başına gelebilir. Onlarca dersin binlerce sayfalık konularından tek soru gelmesi zor bir durum tabiki.
Allah'ın izniyle her şey güzel olacak.
Moral bozmak yok..
Allah'ın izniyle kazanıp mutlu olmak var.
Dualar hepimiz için
Ayrıca dualar yeni bir sınavın açılması ve diğer değerli kardeşlerimizinde kazanması için...Allah'a emanet olun..
Selametle..
-
@kiziroğluhey sizin avukatlık mülakat mı hocam yoksa adli mi
-
@kenan avukatlık mezunlar başlamadı mayıs başı Nisan sonu sanırım
-
@kiziroğluhey
Hocam bugün duyduğun sorular var mı ?
Geçmiş olsun yarın da benim mülakatım var. -
@kiziroğluhey adli mezun 2 mayısta başlıyor. Yanılmıyorsam 29 Mayıs'a kadar devam edecek. Benimde 3 Mayıs'ta
-
İdaride şu an liste epey hareketlidir
-
@çinkoçaydanlık hocam cmk hmk medeni heryerden var
-
Anayasa idare duydun mu hocam
-
@çinkoçaydanlık anayasa idare duymadık hocam ilk girenlere sordularsa bilmem
-
@kiziroğluhey sizin idari mi?
-
Çok sessiz buralar, yeni duyum yok mu arkadaşlar?
-
@geliruzmanı07 adliyle beraber açıklanacak yakın zamanda sonuç bekleme hocam
-
@nopainnogain Bilgi nereden?