İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@çıkmadıkcandan o kdar detaya inilmiyor yani?
-
arkadaşlar merhaba
düzenlenmiştir -
Herkese geçmiş olsun. Bana hsk nın yapısını sordular. Artık bekleyip göreceğiz.
-
Ben de bugün girdim.Kendimi tanıttıktan sonra üniversitede nerede kaldığımı sordular ardından Doğrudan Tam Yargı Davasını sordular.
Herkese geçmiş olsun. Umarım bir an evvel süreç nihayete erer. -
@timuçin
Geçmiş olsun
Üniversitede ailesiyle değil de
Arkadaşlarıyla evde kalanlar için ,sadece evde kaldım demek yeterli mi yoksa daha ayrıntılı mı istiyorlar acaba ? -
@çinkoçaydanlık hocam ben 4 yıl kykda kaldım son yıl eve çıktım yurttan arkadaşımla, bu şekilde söyledim. Tamam dedi, başka birşey sormadı bu konuda.
-
@çinkoçaydanlık soruyorlar fetö ile irtibatın olmadı mı vs...
-
Arkadaşlar sizce idarenin sorumluluğunun kaynakları nelerdir? Böyle bir soru bsaşka soruldu mu
-
@kenan kanuni idare ilkesi , hukuk devleti ilkesi, düzenli idare ilkesi
-
@kenan onu da kusur sorumluluğu ve kusursuz sorumluğu çerçevresinde açıklayabilirsin.
-
-
Ne zaman açıklanır duyumu olan var mı
-
Bazıları mayıs ortası diyor ne kadar doğru
-
@çıkmadıkcandan aklıma geldi ama onu sormuyordur dedim
-
@kenan çok takılma hocam , kısmet de geç artık .
-
@çıkmadıkcandan doğru diyorsun üstad yapacaktı bişey yok. Saniyeler süren Bi mülakattan ne beklenir...
-
Peki anne baba meslegi sorulan oldu mu?
-
Arkadaşlar idare hukuku ile ilgili güncel kaynak paylaşırmisiniz özelden de olur
-
@timuçin banada aynı soruları aynı sırayla sordular acaba neden sordular diye çok düşünüyorum amaç neydi?
-
@kenan mezun adli ve idarinin staj süresi ve staj sonrası atama işlemleri beraber yapıldığı için ben erken açıklanacağını sanmıyorum bence adli sonuçlarıyla bir açıklanır tarih olarakta haziran sonu temmuz ayı içinde olur geçmiş yıllarda olduğu gibi.