İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
Soruyu kendileri mi soruyor yoksa fanustan mı çekiliyor?
-
Üniversitede nerede kaldığı sorulan var mı?
-
@mr-aday öyle bir şeyler duydum mülakat yerinde
-
Mülakat öncesi kykdan yurtta kaldigina dair belge alanlar bu belgeleri nereye kime veriyor? Adalet bakanligina mi referanslarina mi ? Bunla ilgili 1-2 sey duydum da merak ettim acikcasi
-
Mülakat saat kacta bitiyor acaba ? Mülakatın nabziyla ilgili çok birşey yazılmadı merak içindeyim..
-
Arkadaşlar mülâkat 1.30 dkka sürüyor. Hesabınızı yapın kendinizi çok kasmayın rahat olun zaten 1 soru soruluyor
-
@nopainnogain o 1 soruyu tutturmak zor iş, hatırlayamazsam hatırlayamadım efendim diyeceğim yapacak birşey yok, zaten pek de kriter değil sanırım bilip bilmemek...
-
@gossen 15000 kişide 300 e gireceksin 1 soru bilemediğin için yetersiz olacaksın? Neye göre
-
Galiba kimsenin mülakat iyi geçmemiş... Kimse bişey paylaşmıyor.
-
@nopainnogain 1.30 dk mi aman tanrım. Acaba bu 1.30 dk lik süre tanışma asamasindan sonra soru sorduklarında cevaplama süresi olmasin
-
@mr-aday kesinlikle aynı düşüncedeyim
-
@gossen ezbere bildiğim Danıştay üyelerini kim seçer sorusu bile o an aklıma gelmedi olabiliyor yani. Takılmayın bu kadar
-
@mr-aday sana da onu tek mi sordular üstad
-
@kenan bir de Danıştayın görevini sordular
-
bana da tek soru sordular. sanırım 1 dk dan kısa kaldım içerde. oturabilirsiniz deyince oturuyoruz , kendimizi tanıtıyoruz ve tek soru soruyorlar sonra teşekkür ediyorlar. sandalyeye yerleşemeden teşekkür ettiler. duyduğuma göre bazılarına üniv de nerede kaldığı sorulmuş bana sormadılar.
-
bana bir soru daha soracaktı bir üye komisyın başkanı yeterli dedi. bazılarına bir bazılarına bir kaç soru soruyorlar
-
@toranj öncelikle geçmiş olsun inşallah başarılı sonuçlar alırsınız. Bir sorum olucakti da acaba sadece 1 soru ile mulakati tamamlatanlar öylesine adet yerini bulsun diye sorup tamamliyorlar mi yoksa soruyu cevaplama şeklinizden tatmin oluyorlar da ikinciyi sormuyorlar mi yani 1 soru sormasi mi iyi yoksa devaminin gelmesi mi ve başka arkadaşlara da universitede kaldığı yeri sormuşlar bu soru da farklı yani kisaca fark ediyor mu soru sayısı ve şekli kafamda deli sorular:)
-
@sınavsınavsınav bence yani benim hissettiğim adet yerini bulsun diye soru ve cevap. ama bi kaç soru sorulana nedwn daha fazla ben de çok merak ediyorum:) gerçi kitap kapağı açmadan girmiştim iyi oldu bi yönden
-
@sınavsınavsınav 300 kişiyi 2 güne bitirme çabası bana gore
-
ben de çok merak ediyorum neden bazılarımıza kısa kesip bazılatımıza bi kaç soru soruyorlar