ÖNEMLİ!SINAVI KAZANAN ARKADAŞLARIN BAŞKA KURUMLARDAN FERAGAT ETMESİ.
-
Arkadaşlar açıklanan ve açıklanacak mülakatlarda listede olan ve başka kurum düşünmeyen arkadaşlardan feragat etmelerini ya da başka sınavlardan başvurularını çekmelerini rica ediyoruz.Başka arkadaşların işe girmesine vesile olabilirsiniz.lütfen duyarlı olalım.
-
Konu bence de çok önemli.
-
Evet arkadaşlar başlığı gündemde tutalım bu konu hepimiz için önemli.
-
Arkadaşlar lütfen duyarlı olalım. Bu zorlu dönemde birbirimize destek olalım.
-
Bu forumda takılan arkadaşlar bir kaç istisna dışında epey kaliteli ve duyarlı.Çoğu zaten feragat etmiştir de umarım forumda olmayanlar da feragat etmeyi unutmaz.
-
+1 özellikle tihek ve işkur için ayrıca kvkk ve kdk mülakatı bekleyen arkadaşlar için de başvurularınızı çekebilirseniz ziyadesiyle mutlu oluruz
-
Tihek ve kdk başvurumu çektim. İçişleri ve BOTAŞ mülakatına da gitmeyeceğım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İyilikten güzellik doğar. İyilik yanımıza kâr kalıyor kötülük değil. Herkesi duyarlı olmaya davet edelim. Buradaki herkes çok duyarlı ve hassas maşallah. Olur da forumda üye olmayıp bakan arkadaşlar olur buraya, amacımız onlara da ulaşmak aslında. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
-
@alageyik08 Hocam tebrik ederim.Duyarlılığınız için teşekkürler
-
Kardeşler adalet bakanlığı stajyer kontrolörlük alımına basvuranlarda başvurusunu çekerse çok sevinirim.Buda çok uçuk kapatmasın artık .
-
güncelll
-
Arkadaşlar o değilde stajyer konrolörlüğündeki 18 kişiyi merak ediyorum bir de atanacakyeni kişilerde bu arkadaşlar gibi düşünürse ne olacak bu 90-94 aralığındakilerin hali bilmiyorum bizim bize yaptıklarımızı başka kimse etmez herhalde.
-
@alageyik08 hocam çok büyük sevaba giriyorsunuz.İşiniz gücünüz denk gitsin inşallah
-
@duygu55 Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
GÜNCEL...
-
Arkadaslar rica ediyorum mülakat sonucu bekliyorsanız gelen ufak çaplı ilanlarda son günlere kadar başvurmayin gerçekten hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz..bu konuda duyarlılık gösteren dostlardan da Allah razi olsun
-
İstatihdam uzman yardımcılığında 2-3 arkdaşımız başvurularını geri çekmiş.Teşekkür ederiz.Güzel şeylere vesile oldunuz.
-
unutmuş veya gözünden kaçmış olanlar varsa lütfen bir daha baksın. zaten sıkıntılı bir süreçteyiz. hassasiyetinizi bekliyoruz
-
Istiidam uzm yardımcı. Başvurusunu çekenler olmuş Allah razı olsun onlardan. başka kurumları kazananlar varsa hala geri çekmek için şansınız var nolur duyarlı olalım kardeşler
-
Duyarlı, düşünceli, empati sahibi insanların olması gerçekten mutluluk verici. Birbirimiz için çabalayıp kadroları maksimum şekilde doldurursak daha sonraki alımlarda atanmayı bekleyen ve kurum değiştirmek isteyen herkesin faydasına olur.
-
GÜNCEL...