Lanet olasi YDS :)
-
Hocam bir adam hayal edin hiç bir ingilizce bilgisi yok ( ilkokulda ing hocam yoktu lisede hoca kendi geçirdi ) uni de 4. Sene de geçebilmiş bir adam ingilizceyi. Kpss puanları fena değil kafa var yani şimdi bu adam sıfır ingilizce ile ingilizce öğrenip yds den 50 den 70 den yukarı alabilir mi bir. Diyelim ki öğrenebilir kurs olmadan bu olabilir mi? Olabilir diyorsanız nasıl ? Forumda daha önceki yazıları okudum dediğiniz kitaplar kullandığınız cümleler çok acayip geliyor ama başlasam yaparım gibi şimdi bir kaç arkadaş yorum ve tavsiye verebilirse sevinirim iyi gunler arkadaslar.
-
@27 hayal edin bir adam var kamu yönetimi mezunu hukuk maliye de çok iyi ama muhasebe iktisat yok bölümden dolayı zayıf ama kafa var şimdi bu adam kursa gitmezse nasıl halleder zorlanır ama doğru çalışma yöntemiyle halleder daha önemlisi bu dersler temel azsa ne kadar çok çalışsa da hemen oturmaz zaman vermesi gerekir ama beklentinden inan ki daha zaman alır..acı ama gerçek olan bu
-
Evde uzun sürer ama sağlam olur kaynaklar belli. Kurslar tez elden aldırır o puanları 3-4 ayda ama kalıcı olmaz.
-
@Nameless tşk ederim kardeşim.
-
@aliveli kalıcı olması önemli olan, bir yerden başlamak lazım sağolun.
-
@Nameless hocam çok nadiren bazı kadrolarda yds istediği de oluyor, haliyle onlar diğer kadrolara göre düşük kapatıyor. Bir de dhmi bu sene olduğu gibi yds isteyebiliyor, buda b kadro için en iyi kadro sayılan dhmi ye girmek için bir avantaj denilebilir.
-
@Antimülakat anlıyorum çok tskr ederim bilgilendirme için.
-
yds başvurusunu kaçırmışız ya
ek bir süre verilir mi acaba forumda da hiç yds sayfasında hareket olmadı ki -
@totti valla benimde bu gun aklima geldi ama ilk gun basvuruyu yapmistim parayi yatirmamistim nolur nolmaz unuturum diye. Iyi lki yapmisim para yatirma bu gunmus keske sen de oyle yapsaydin kardes bu gun gece 00:00 a kadar para yatirilabiliyor
-
Sinavlarda paragraf sorulari test kitaplarindakilere gore daha kolay oluyo paragraf sorularindan korkmayin
-
@totti ek başvuru olacakmış 135 lira gününü bilmiyorum bi araştırın
-
Youtube de hakki hocanin videosu banka sinavlari icin is gorur mu ? Yds ve banka sinavlari ayni soru tarzlari mi ? İngilizce altyapim var ama yds biliyosunuz ozel calismak gerekiyor..
-
@tysbyno-hi yds paragrafları daha uzun ama diğer sorular banka sorularıyla benzer.
-
Ozellikle cloze test sorularinda takiliyorum arkadaslar. Hatta ilk 20-25 sorudan nefret ederim. Ing.kendi cabamla gelistirdm son yds puanim 62 bunu 70+ seviyesine cekebilmem icin o sorulari yapam gerekiyor. Ama bu konuda berbat bi haldeyim. Onerilerinize ihtiyacim var.
-
Açıklandı arkadaşlar. Çok şükür 70 i geçtim 3. Girişte
-
@genclerbirlikli Hocam tebrik ederim.Sıfırdan mı başlamıştınız ?
-
sonuçlar nasıl forumdaşlar
-
Arkadaşlar ilk defa başlıcam yds ye 50 almak için nasıl yol izlemeliyim hangi kaynaklardan çalışmam gerekiyor.Yardımcı olur musunuz.
-
............
-
@vice-versa kardeşim benim tavsiyem çıkmış yds sorularını al en az 4 sınav, tarihi fark etmez. Bu soruları iyice analiz et şunu göreceksin bazı fiiller, pharasal verbler, bağlaçlar her sınavda var işe buradan başlayabilirsin.