2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Uzman yardımcılığı soruları olan var mı çıkmış
-
@bluephantom Gujarati’yi zaten okumaya başladım. Konular kitabın tamamı değil sanırım. Ben daha çok soru tarzlarını merak ediyorum. Mesela bilgi seti verip regresyon aldırıp yorumlatıyor mu? Formül tablosu veriliyor mu? Hesap makinesi ile girebiliyor muyuz?
-
@marsiyal +1
-
@marsiyal, içinde söyledi: 2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
Uzman yardımcılığı soruları olan var mı çıkmış
+1
-
@mhmtclk Hesap makinesi yok sanırım sadece tablo değerlerini veriyorlar.
-
merhaba, 5. grup için puan tahminleriniz nedir arkadaşlar?
-
Kapsamlı insan kaynakları kitap Öner’leriniz var mı arkadaşlar ?
-
81.3 p1 puanıyla 2. grupta şansım var mı?
-
Komisyon mülakatına alınacak aday sayısının 2 katı çağırılıyor değil mi ? Buna göre p4 grubundan 5 kişi alacaklar sanırım. Bu duruma göre p2 grubundan mı başvuru yapsak acaba?
Bir de bu kadrolar arasında geçişkenlik oluyor mu ? Bİlgisi olan var mı ?
-
genler bilgisayar mühendisi yok mu aralarında
-
Ben halen soruma cevap alamadım. Hem denetimci hem de uzman yard. başvurulabiliyor mu?
-
@bluephantom hocam bir önceki alımda ben de aynı soruyu sormuştum, aynı anda ikisine başvurulamıyordu
-
Geçen alımda hukuk bölümünden ikinci aşamaya geçmek için 50 puan yeterli oldu mu bilgisi olan var mı?
-
@generalgeneral Emin misiniz hocam ? Tarihler farklı, neden başvuramayalım ki ?
-
Eminim hocam geçenki alım için aynı anda ikisine de başvurulamadığına, bu yüzden müfettiş yardımcılığı sınavı daha zor olur düşüncesiyle diğerini seçmiştim.
Bu ilan için aynı durum geçerli mi bilmiyorum, insan kaynakları yardımcı oluyordu, arayıp sormanız faydanıza olur
-
Para banka soruları bütün gruplar için ortak mı soruluyor bilgisi olan var mı?
-
@generalgeneral Tamamdır hocam teşekkürler.
-
@hegia-sophia hocam sizce bu yıl içinde tekrar alım olur mu?
-
@sanseseri İstedikleri sayıyı tutturamazlarsa neden olmasın. Gerçi şu son yaptıklarından sonra istenilen sayı mı yoksa istenilen insanlar mı emin olamıyorum.
-
- gruptan girecek arkadaşların kaynak tavsiyesi var mıdır?