2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
-
@north-remembers, içinde söyledi: 2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
Site değişmiş 2012 ve 2015 araştırmacı soruları mevcut bende drivedan silmemişim iyi ki bağlantı kopyaladım ama olacak mı
https://drive.google.com/file/d/0B7YlvEjAP1euZ0h2RUUxZlFDRTQ/view?usp=drivesdk2015 Araştırmacı Soruları
https://drive.google.com/file/d/0B7YlvEjAP1eueGd5MFdUQnM0YWs/view?usp=drivesdk -
- grup kaç ile kapatır acaba
-
- gruptan başvurmayı planlayan var mı?
-
@evandro ben yds 70 sorununu ilkbahar ydsde halledersem düşünüyorum hocam
-
@evandro ben başvurucam hocam. Hukuk kaynağı için ne dersiniz
-
@evandro ben de başvuracağım ancak geçen alımlarda bizim grup kaçla kapatmıştı bulamadım bilginiz var mı?
-
@hegia-sophia bilmiyorum ama yüksek olduğunu sanmıyorum.
-
@evandro Ben başvuracağım hocam.
-
@hegia-sophia Hocam 84 ile bana gelmişti sınav, 82 ile felan kapattığı söyleniyor. 10 kişilik alım 90 kişi sınava girecekti, şimdi 50 kişi sınava girecek
-
@öğrenci elenenler başvuramıyor zaten o zaman daha düşük kapayabilir.
-
@öğrenci o zaman oturup ales çalışmalı teşekkür ederim hocam.
-
@evandro 40 kişi daha az çağıracak hocam fakat bu gruptan kaç kişi elendi kaç kişi kabul edildi bilmiyoruz. Şahsı kanaatim odur ki elenenlerin çoğu 1. ve 2. gruptan elenmiştir hazine uzmanları olarak..
-
@hegia-sophia Rica ederim hocam kolay gelsin..
-
@öğrenci hocam sonuçta bir onlar elenmedi bir sürü kişiyi elediler mülakatta.
-
@evandro Hocam dediğiniz gibiyse gönül rahatlığıyla çalışmaya devam ederim fakat ne liste görebiliyoruz ne de başka şey onun için pek bilgim yok benim.
-
@hegia-sophia, içinde söyledi: 2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
@öğrenci o zaman oturup ales çalışmalı teşekkür ederim hocam.
ales mayıs ayında ama mb başvuruları nisan ayında zamanı tutmuyordu diye hatırlıyorum bir değişiklik yoksa.
-
@nurayse gelecek alımlarını kastetmiştim.
-
Arkadaşlar ekonometri konusunda ne düşünüyorsunuz? Elde 2012 ve 2015 sorular varmış ama araştırmacı soruları. Kanımca zorluk seviyesi farklıdır. Aydınlatabilen olursa çok güzel olur. Kılavuzda çok sınırlı konular gibi görünüyor. Ama bilemedim.
-
@mhmtclk Hocam, Gujarati'yi alıp deneyin diyeceğim ancak kitap kalın ve bu sürede bitmesi imkansız.
-
@bluephantom dostum, yanlış okudun sanırım; kpss/ales/gre/gmat için ilk 100; meslek sınavı sonrası komisyon mülakatı için ilk 30 diyor