2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Merkez Bankası şimdi de bilgisayar mühendisi ilanı yayınlamış arkadaşlar
-
merhabalar merkez bankasinin istanbula tasinacagi dogru mu?
-
Kpss sart mi acaba?kpss veya ales veya gmat diyor sadece alese girip basvursak olmuyor mu?
-
@ncelik Selamlar. Anılan sınavlardan birine girmeniz yeterli.
-
Cevap icin tesekkur ederim.
-
@avukat_78, içinde söyledi: 2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
merhabalar merkez bankasinin istanbula tasinacagi dogru mu?
Ben de merak ediyorum
-
@islimbot başkan enflasyon raporunu açıklarken taşınacağını söyledi arkadaşlar. Yıl sonuna kadar bir grup, finans merkezindeki yapı tamamlandığında da tüm banka taşınacak.
-
@ozanoz haklısınız buldum.
dediğiniz açıklamada: https:/ /emlakkulisi.com/merkez-bankasi-istanbul-finans-merkezine-tasinacak/612323
hata 2017'den beliymiş: https:/ /www.cnnturk.com/turkiye/merkez-bankasinin-istanbulda-tasinacagi-binasinin-tasarimi-secildi?page=1
-
Araştırmacı ve bilgisayar mühendisi başvuruları başlamış arkadaşlar.
80 kpss ile sınava davet edilme şansım var mı -
@newgraduated Bilgisayar mühendisliği için
-
maaşlar hakkında bilgisi olan var mı?
-
@dsa123 10 bin civarında alıyorlarmış
-
@dsa123 Uzman yardımcıları ve araştırmacılara 12300 veriliyormuş üstelik dil tazminatı buna dahil değil. A seviyesinde dilin olduğunda +900tl de onun için ödeniyormuş. Bu bilgileri merkez bankasında insan kaynaklarında çalışanlar üniversitemize geldiklerinde öğrenmiştim.
-
@vesislerdağıldı, içinde söyledi: 2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
Yeni başlayan uzman yardımcısı 9.500 alıyor diye biliyordum ilk defa 12.300'ü duydum hocam.
-
Mühendisler için durum nedir bilen var mı?
-
@rmazandavulcusu 10 bin demişlerdi hocam dil tazminatı hariç
-
@monser Hocam Gazi Üniversitesi Iibf ye gelmişlerdi bu senenin 2.döneminde orada kendileri söylemişlerdi bende bu kadar beklemiyordum ama öyleymiş çok net hatırlıyorum
-
@vesislerdağıldı Hocam araştırmacı ve uzmana aynı maaşı vermezler. Sınavların zorluğuna ve baraj kısmına bakarsanız bu daha net anlaşılır. Uzman yardımcıları geçen yıl 7500-8000 bandında alıyordu. Bu yıl daha da yüksektir ancak 12500 nedir Allah aşkına! Araştırmacılar 9500 civarı alıyordu şimdi 10 bin olmuştur.
-
12 civarında bahsedilen maaşlar muhtemelen brüttür.Bir Merkez Bankası etkinliğinde insan kaynakları maaşları brüt olarak söylemişti.
-
@BluePhantom Herhangi bir yerden duysam inanmazdım ama orada bizzat çalışan üniversitemize bu meslekleri tanıtmaya geldiklerinde soru cevap kısmında maaşları sorduklarında kendileri bu şekilde söylediler o yüzden yanılabileceklerini sanmıyorum ama her halükarda maaşları iyi