2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Bugün arayan oldu mu acaba
-
bugün de pas geçtik
-
Bu hafta da açıklanmayacak gibi...
-
Arayan oldu mu acaba kurumu? Gecikti galiba biraz.
-
Mülakattan sonraki 52. gün de bitiyor.
-
Bugün akşam saatlerine doğru açıklanabilir. (Tamamen tahmin.)
-
@Lourdes hocam geçen gün de Çarşamba açıklanabilir demiştiniz
-
@maxim1 Nerede demişim?
-
@Lourdes başka bir arkadaşla karıştırmışım, kusura bakmayın
-
Galiba bugün de açıklanmayacak. Bari haftaya açıklanır inş diyelim de umarım oyle olur
-
Haftaya da PPK toplanacak. Gündem yoğun, bizi unutmazlar inşallah :))
-
Yine de ümidimizi kaybetmeyelim diyeceğim ama..
-
Geçen yıl akşam 6'dan sonra açıklandığı için gün bitmeden umudumu da kaybedemiyorum ben Aynı şekilde bu sene denetçi yardımcılığı da akşamüstü açıklandı sanırım.
-
"Herkes için en hayırlısı neyse o olsun diyeceğim, geç olsa da olur." diyeceğim ama her geçen gün insan ister istemez karamsarlaşıyor.
Yine de biraz daha sabır diyelim. İnşallah hem herkes için en hayırlısı olur hem de bu kadar günden sonra çok daha fazla beklemeyiz.
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturması 40 gün, arşiv araştırması 60 gün sürmüyor muydu ? Bizden formu mülakat günü aldılar. Bu hafta sonu 60. Gün dolmuş olacak. Bence bu hafta da açıklanmayacak, en erken öbür hafta açıklanır.
-
@maxim1 acaba herkes arayıp sıkıştırsa mı. Bence sonuçlar belli olmuştur soruşturmalar da bitmiştir. Her nekadar öyle değil deseler de başkanın değişmesi bizi etkiliyor bence. Bana kalırsa bu yüzden uzuyor sadece.
-
Ben aradım az önce, henüz herhangi bi bilgi ulaşmadi bize dediler. Sürecin hangi aşamada olduğuyla alakalı da bilgi vermediler maalesef.. Hayırlısı bakalım, inşallah beklediğimize değer güzel sonuçlar alırız.
-
Ben de aradım bugün, aynı şeyi söylediler. İşe alımdakilerin dahi bilgisi yok süreçle ilgili.
-
3.gruptan giren var mı arkadaşlar?
-
- gruptan mülakata kaç kişi çağırıldı bilen var mı? bir de ilan ettikleri kadar mı alım yapıyorlar yoksa daha az/çok mu? önceki alımlarda ilan edilenden daha az kişi almışlar diye duymuştum.