2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Kaç kişi beğenirlerse o kadar alıyorlarmış. Bazen belirtilenden az, bazen de diğer departmanların kotasından kullanarak ilan edilenden çok alabiliyorlarmış
-
Şubat ayında avukat alımı için yapılan mülakatlar mayıs ortasında açıklanmış, bizim süreç de aynı yolda gidiyor sanki.
-
@Lourdes Denetçilik açıklanalı bir ay oldu hocam bizden sadece bir hafta önce mülakata girmişlerdi. Çok uzadı gerçekten
-
@Tonyukuk646 Denetçilik açıklandığında ben de çok umutlanmıştım bir sonraki hafta gelir diye ama 1 ay oldu. Bence başkan değişikliği etkiledi süreci, başka bir sebep göremiyorum.
Öngörülebilirlik olmaması hem insanları yıpratıyor hem de başka planları gerçekleştirilemez kılıyor.
-
Açıklandı arkadaşlar
-
Kazanan var mı?
-
Kazanan oldu mu
-
Yazılı meslek sınavında grubumdaki en yuksek puana sahip olmama rağmen olumsuz
-
@tiksinti Ben de benzer bir tabloyla karşı karşıyayım. Bu tablo karşısında da herkesi vicdanıyla baş başa bırakıyor ve herkesin iyi veya kötü hak ettiğini bir gün bir şekilde yaşamasını diliyorum.
-
@Dorke Taşra üniversitesinden mezunum diye olmuş olabilir benimki. Hak ve adalet kısmına gelince de Afganistanda zor böyle şeyler. Geçmiş olsun hocam
-
Benim de olmadı arkadaşlar. Neye göre değerlendirildik anlamadım. Yazılı sonucum da iyidi. Kazanan arkadaşlarımı da tebrik ederim hayırlı olsun. İtiraz edecek olan var mı sonuçlara?
-
@mia99 hiç bir şey değişmez ki bu saatten sonra. Boşuna yorulduğumuzla kalırız.
-
@tiksinti puanınız kaçtı hocam?
-
Ben kazanmışım arkadaşlar, hepimiz için hayırlı olsun. Bu süreci mülakat aşamasına kadar getiren herkes zaten bu işi hak ediyordur, kazanamayan arkadaşlar çok üzgündür mutlaka (kazanamasam teselli cümlelerine sinirlenirdim açıkçası) ama bu denli yetkin insanların önü her daim açık zaten. İlerleyen süreçte her şey gönlünüzce olur umarım.
-
Çok şükür benimde olumlu sonuçlanmış arkadaşlar. Herkese geçmiş olsun gergin bekleyişli süreç nihayetinde sonuçlandı .. Kesinlikle bende mülakat aşamasına kadar gelen arkadaşlarımın önünün daima açık olacağını düşünüyorum. Umarım bu süreçten sonra herkesin hakkında hayırlısı olur ..
-
Ben 2. Gruptan girmiştim olumlu sonuçlandı arkadaşlar. İnşallah uğraşan arkadaşlara da böyle güzel sonuçlar nasip olur. Mülakata kadar gelenler gerçekten çok önemli ve zor bir sınavı geçip bu aşamaya kadar geldi burası olmasa da bu birikimleriyle mutlaka iyi yerlere gireceklerini düşünüyorum.
-
aranızda hukuk sınavına giren varsa bizler için kaynak önerebilir mi acaba ? Bir dahaki ilana 3 ay civarında çalışmayı düşünüyorum.
-
SGK denetmen yardımcılığı mülakatına girip kazanan varsa haklarından feragat etmelerini talep ediyoruz.Şimdiden teşekkürler...
-
@NevsinMengü kaynaklarınızın detaylı olmasına gerek yok. İİBFlilerin hukuk ders kitaplarının herhangi birinden çalışabilirsiniz bence.
-
Hiç 1.gruptan giren yok mu? Çalışma tavsiyelerini merak ediyorum.