2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
-
@mmzgrk90 Eski ilanlarda kütüphaneci adıyla alım yapıyorlardı. Şimdi bu ünvanı çok revaçta olan 'yönetici asistanı' olarak değiştirmişler. Ben kapitalizmin bu huyuna bayılıyorum. Eski olan şeyleri adını değiştirip yeni diye sunuyor. Bildiğiniz sekreterlik. Sakın adından yola çıkıp merkez bankasını yöneteceğinizi düşünmeyin.
-
@bluephantom öyle söylemeyin arkadaşımın tanıdığı çalışıyor 7500 TL maaş alıyormuş. Başvuru yapmaya değer.
-
@mmzgrk90 Maaşı kötü demedim. Merkez bankasının çaycısı bile belli düzeyde alır. Ancak bir işlevselliği yok onu belirttim.
-
4.grup kaçta kapatır tahmini olan var mı?
-
Bu ayın 24'ünde Yds sınavı var, ÖSYM Nisan 19'u açıklama tarihi olarak yazmış. Bu sınava başvuru ise 12 Nisan'da bitiyor. ÖSYM'nin erken açıklama durumuna kalacağız.
-
@tonyukuk646 hocam Aralık yds yi ösym baya bir erken açıklamıştı bence yine aynısını yapabilir
Hazırda benim de yok yds c düzeyim inşallah pazar günü alabiliriz -
@gençişsiz Evet baktım da 10 günde açıklamış. İnşallah alırız iyi bir sonuç
-
@tonyukuk646 Hocam başvuru 12 Nisan'da bitmiyor, 12 Nisan'da başlıyor 22 Nisan'da bitiyor. O tarihe kadar da Yds açıklanıyor. Ben de sizinle aynı durumdayım, 70 alabilirsem -ki şuana kadar 60-70 arası aldım hep- merkez bankasına başvurmayı düşünüyorum. Şuana kadar klasik sınava da girmedim, yapabilir miyim ondan da emin değilim açıkçası.
-
@tonyukuk646 inşallah hocam
-
@vamos Evet hocam ben yanlış görmüşüm. O zaman sorun olmuyor her türlü açıklanmış oluyor. Ben de ilk defa hazırlanarak gireceğim inşallah iyi sonuçlar alırız.
-
Kpss P1 83,89. Yds 78,75. Hukuktan başvuracağım sizce ilk 50 olur mu arkadaşlar?
-
@szyrnd bildiğim kadarıyla dimağa çağrılırken sadece ALES ve P1 puanına göre sıralama yapılacak. YDS baz alınmayacak. Benim de 83küsür puanım var ben de ilk 50ye girebilir miyim diye merak ediyorum açıkçası
-
@milagros hocam o nasıl oluyor, yds başvuru şartıyken ?
-
@generalgeneral Yds'si 70 üstü olanlar başvurabilir ama sıralama ales ya da P1'e göre yapılacak şeklinde oluyor hocam. 70 yds gereklilik evet ama sıralama hesabı için kullanılmıyor anladığım kadarıyla
-
@tonyukuk646 doğru doğru hocam öyle, ben sizin ilk iletinizi anlamamıştım
-
@milagros Anladım hocam. Ona göre şimdiden başlamak lazım da..Çağrılmazsak boşuna gider çalışma
-
sınavlar nerde yapılıyor?
-
@hepsınav TED üniversitesinde oldu geçen sınav yanlış hatırlamıyorsam
-
- Gruptan girecek arkadaşlar istatistik kitabı olarak ne öneriyorsunuz bir d sınav günleri nasıl oluyor bilen var mı
-
5.gruptan girecek arkadaşlar işletme ve insan kaynakları için kaynak öneriniz var mı?
Bir de sınava girecek kişilerin listesi ne zaman açıklanır bilen tecrübeli arkadaşlar var mı?
Şimdiden çok teşekkür ederim