kızılay personel alımı 2019
-
@xfxxx nerde girdiniz mülakata
-
@ilknr istanbul da girmistim
-
@xfxxx bede istanbulda girmiştim 3 nisanda
-
@xfxxx mailde tam olarak ne yazmiz ydeklerde oldugunuz belirtilmismi
-
@ilknr size mailde tam olarak ne yazmis yedek oldugunuzmu yazmis yoksa özgeçmisiniz veri tabanina kaydedildiginimi yazmis
-
@xfxxx neyse hakkımızda hayırlısı olsun benim için tercihti kpss puanımı değerlendirmeye balıcam artık
-
@gece Yapılan değerlendirme neticesinde başvurunuz yedek aday olarak veri tabanımıza kaydedilmiştir. Tam olarak böyle yazıyor
-
@ilknr hakkınızda hayırlısı olsun
-
Çok kişi çağırdılar ama olumlu dönülen çok az neye göre belirlediler hiç algılayamadım...
-
@daniellaw merhaba istanbul cekmekooy icin olumlu mail aldim mesaj atarsaniz bilgilendirelkm birbirimizi
-
Arkadaşlar torpil işliyormu burda.... Kabul edilenlerden torpil yaptıran varmı acaba..
-
@haydin03 tabiki torpil dönüyor iki arkadaşımda torpille girdi işe milletvekili müsteşar vs tanıdıklarınız varsa devreye sokun yoksa çok zor girersiniz torpilim yok diyende yalan söyler.Sadece 1 vekille işi bitirdi arkadaşlarım bizde sap gibi kaldık.Yedek olanlara için de geçerli yol yakınken torpil bulursanız bi bakmıssınız kızılaydasınız...... lanet olsun böyle düzene !!!!!
-
@daniellaw acaba neye göre.Torpil be güzel kardeşim torpil
-
@laboratuvarm maşallah sizde kuruma sayıp sövmüşsünüz sizede olumlu mail gelmiş bizde aman yanlış brşey söylemeyelim aman dikkat edelim diye kendimizi paralayalım böyle düzen olmaz olsun
-
Arkadaşlar her pozisyon için Online mülakat oluyor mu? Ben Ekim ayında satınalma ve lojistik olarak başvuru yaptım. Daha hiç dönüş yapılmadı. Umudumu kesmeli miyim?
-
@gece veritabanina alindigimi ilerli zamanlarda uygun pozsiyon olursa ulasacaklarini söylemisler ama hikaye bence birsey olmaz daha özele devam:)
-
@yasmineren bu söylediğiniz çok yanlış evet torpille girenler olabilir ama torpille girmedim diyen yalan söyler demeniz çok ayıp bana olumlu mail geldi allah nasip ederse bende başlayacağım ama torpilim yoktu başvururken de torpilim yok olmaz diye başvurmuştum mail gelene kadar da o kadar uğraşıp sınavı geçip taa ankaraya mülakata gitmeme rağmen umitlenmek istemedim ama çok şükür oldu arkadaşların ümitlerini kırmayın lütfen hatta mülakatta hiç kızılayda çalışan tanıdığınız varmı dediler yok dedim çünkü yok Her konuda dürüst davrandım referans olarakta daha önceki çalıştığım yerlerdeki işverenlerimin numaralarını verdim çok ihtiyacım vardi çok istiyordum çok dua ettim çok şükür nasip oldu
-
Uzun süredir ben de bu sayfayı takip ediyorum benim de çok istediğim çok hayalini kurduğum bir şey idi 1,5yıl oldu işsizim giren arkadaşlara başalarılar diliyorum son bir şey ekleyip grubu takipten çıkacağım.
Hayat bana nasipten öteye geçilmediğini öğretiyor
En büyük torpil Allahın ki
Kırmasın bence kimse kimsenin kalbini
Torpilsiz giren arkadaşlar da vardır elbet
Hayır dualarınızı bekliyorum benim de güzel bir işim olur bir gün inşallah -
Uzun süredir yazıp yazmamakta kararsızdım. Fakat umitle bekleyen arkadaşların yazdıklarını gorunce sizinle birseyler paylasmak istedim.
Ben de kbkp pozisyonu için başvuru yaptım. Hepiniz gibi Online sinav sonrasında da mülakat tabii ki. Buraya kadar herşey çok iyi ilerledi. Mulakatim çok iyi gecti, fakat benimle beraber mülakata girenlerden"Kuvvetli Referans" (artık böyle deniyormus, siz ne derseniz diyin) i olan olduğunu öğrendim. (Ki ta kendisi alındı, ustelik tecrubeleri ve lisansi yukseklisansa tercih ederek). Yani öyle referansim eski çalışilan yerden arkadasmis, mudurmus falan asla inanmıyorum. İster kedi ciğer olayı diyin, ister başka birsey.. uzun zamandır ugrastigim hepiniz gibi çalışmayı çok çok istediğim bir kurumdur. Hayırlısı böyleymiş evet fakat haksızlıklara tahammulum kalmadı artık. İnşallah istediğiniz gibi olur herşey..
-
Arkadaşlar, bir şeyi merak ediyorum. Birlikte mülakata girdiğiniz insanlarla nasıl tanıştınız da torpili olduğu kadarına öğrendiniz. Yani ben de girdim o mülakata. Bizim birbirimizle iletişim kurmamıza izin vermeden, mülakat odasından kapıya kadar geçirdiler her çıkanı tek tek. Torpilim olan da hiç tanımadığına torpilim var der mi bilemedim. 19 Martta Kocaeli Gölcük ve Değirmendere’den benle mülakata giren arkadaşlar, biliyorum burayı takip ediyorsunuz. Sizleri merak ediyorum. Belki beraber çalışıcaz. Bana özelden mesaj atar mısınız? İş teklifi aldınız mı?