kızılay personel alımı 2019
-
@sezerna kesinlikle katılıyorum aynı şekilde geçmişiz tüm aşamalardan bende o kişiye cevap verecektim ama öyle düşünen birisi ile tartışmaya girmek istemedim inşAllah hakkımızda hayırlısı olur olumsuz olanlarada Allah daha güzel kapılar açar inşAllah
-
Arkadaşlar hakkıyla giren arkadaşları tenzih ederim.. Mülakat ortamları her zaman torpile zemindir.. Online sınav sonucunu bilen varmı, kaç bibmiş, kaç almış...
-
@feyzaa amin inşaallah Ben hep hayırlısıyla olsun diye dua etttim benim için hayırlı olan başkası için olmayabilir ya da tam tersi rabbim herkese güzel kapılar açar sebat edip bekleyeceğiz . Bu insanlara acıyorum diyorlar ki söylediler, hiç tanımadığı insan torpili olduğunu söylemiş inanmış ama biz burda bizim torpilimiz yoktu öylede alım olabiliyormuş demekki diyince utanmadan yalancı diyebiliyorlar kimseye bişe ispatlamak zorunda değilim bunu belirtmemin tek nedeni benim gibi olan arkadaşların ümidi kırılmasın
-
Cevap gelenlerin sözleşmesi imzalanması için mı cagrildi
-
Arkadaşlar Hem kan bagıscısı mı alıyor dıger proje yada emlak tapu yonetımı vs.. alım yok mu
Bir de burda devlet memuru mu SOZLESMELI yoksa özel sektor gıbı mı anlamadım
Birde masalar konusunda yardımcı olabilecek var mı 4 yıllık mezunlar özellikle
-
Arkadaslar merhaba. Son yazılanlara şaşkın olduğumu belirtmek istiyorum öncelikle. Ben de KBKB icin basvurdum. Sinavim da iyiydi. Kuvvetli referansım da var sayılır. 4 üniversite okudum. Doktora öğrencisiyim ama olmadi. Ben de kazanamadım. Öncelikle ise baslayacak arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve basarilar diliyorum. Neye göre aliyorlar, napiyorlar ben de anlamış değilim. Olmadi diye cok üzüldüm fakat bu durum bana ise girenlere saldırganca davranma hakkını vermez. Herseyden once etik değil. Bizler dayanışma için buradayız. Kimse kimseyi kırmasın üzmesin. Hepinize paylaşımlarınız icin kendi adıma teşekkür ederim.
-
Sosyal hizmet uzmanı alımına başvuran arkadaşlar sizin için bir sonuçlanma oldu mu acaba yazarsanız en azından boşuna beklemeyiz
-
Referanslarim arandi hersey olumlu olarak gidiyordu. Bugun mail geldi olumsuzmus. Anlamadim hersey olumlu olarak ilerliyordu hatta en son aramalarinda surec hangi asamada diye sormustum. Imza islerin kaldi onlari tamamlayip size dönüş yapicaz dediler. Ne oldu nasil oldu anlamadim demekki araya iyi torpilli birisi girdi. Eger oyle birsey varsa hakkimi sonuna kadar helal etmiyorum...
-
Kocaeli Toplum Merkezi Sosyal hizmet uzmanı olarak kabul edildim. Bu süreç boyunca çok bekledik. Allah hakkımızda hayırlısını eylesin. Bu kurumda çalışacak olan varsa, iletişime geçebilir miyiz? mail adresim: murataltuntas21@hotmail.com.
Bekleyen arkadaşlar: Süreç cidden uzun sürüyor, ben toplam 3 Ay bekledim.
-
@sosyalhizmet35 Merhaba.Mülakata ne zaman girdiniz? Ben 15 martta başvuru yaptım. Hâlâ arayan soran yok.
-
kızılayın sayfa cokmus sanırım
-
@golcu Merhaba sizin başvurduğunuz birim nedir acaba
-
@cnks merhaba sosyla hızmet uzmanı Genclık calısanı raporlama denetleme hepsi var...
-
merhaba olumlu mailde ne yazıyor tam olarak, olumlu olunca sadece maille mi haber veriliyor yoksa aranıyor mu aynı zamanda ?
-
Merhabalar, beni kariyer sitelerinden birinden bulup ankaradaki mülakata çağırdılar. Mülakat günü online video ve kişilik testini de birkaç gün içinde yapmamı istediler. 10 gün önce de referanslarımı arayacaklarını belirttiler. Referanslarım 8 gün önce arandı, hatta yanımda konuştu referanslarım aynı işyerindeki çalışma arkadaşlarım olunca. Referans kontrolü kızılayda son aşama mı? Çok heyecanlıyım çok istiyorum kızılayda çalışmayı ama her gün mail telefon beklemek çok yorucu. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin
-
@psy20 hangı meslek ıcın cagırdılar
bız kendımız bızzat basvuruyoruz cagırmıyorlar baska karıyer sıtelerınden bulup cagırmaları cok ılgınc -
Olumlu maillerin hepsi cuma günü mü geliyor
-
arkadaşlar uzun zamandır kimse bişey yazmadı bi haber alan yokmu
-
@yasmin0502 bir ölüm sessizliği çöktü
-
Kızılay'ın da ne oldugu Belirsiz Kim nasıl giriyor Belli Değil