kızılay personel alımı 2019
-
@theodorgenc belki ilandan ilana değişiyordur bilemiyoruz ki
-
@aspasha
hocam siz ilana başvurduktan sonra değerlendirmeniz başladı diye mail aldınız mı? Sizi görüşmeye çağırmadan önce kişilik envanteri veya başka bir sınava tabii tuttular mı? -
@theodorgenc kızılaykariyer den başvuru alınıyor diye biliyorum sadece
-
@misafir, içinde söyledi: kızılay personel alımı 2019
@eclectus değerlendirme testi için link gelmedimi size de bana gelmedi
Gelmedi henüz sıra bize gelmedi galiba çünkü son birkaç aydır baya ilana çıktı kızılay
-
@ozlemb, içinde söyledi: kızılay personel alımı 2019
@eclectus o zaten başvuru yapan herkese giden otomatik maildir kariyer.netteki gibi
Tahmin ediyorum öyle
-
@ozlemb ilandan ilana degismiyor pozisyona uygunsa şartlari tasiyorsaniz mail mutlaka geliyor degerlendirme sureciniz baslamistir die ben cok farkki pozisyinlara basvurdum ama bana o zmanlar hic mail gelmedi kendime uygun kriterleri ortüsen ve okudugum okulla denk olan pozisyona basvurunca saniyesinde geldi otomatik mail tabi bu... digerlerinde 5 defa basvuru yaptim hic bir sekilde mail gelmedi okudigum bolum farkliydi. Mail gelmesi lazim ki degerlendirme sureci baslasin ben bole dusunuyorum ama yanlismiyim bilmiyorum
-
@eclectus ben ocak 15 de flebotomist basvurusu yaptim henuz mail geldi siiznki bir hafta sonra gibi belki haftayada size gelir...
-
@hemsiremerve, içinde söyledi: kızılay personel alımı 2019
@eclectus ben ocak 15 de flebotomist basvurusu yaptim henuz mail geldi siiznki bir hafta sonra gibi belki haftayada size gelir...
evet bende bu hafta bekliyordum umarım dediğiniz gibi olur
-
@hemsiremerve merhaba acaba flebotomist lik için ilan verdiğinde ne diye açıyor birde bende kariyer de özgeçmiş doldurdum fakat kimse aramadı yada olumlu olumsuz mail gelmedi yardımcı olursaniz çok teşekkür ederim
-
@hemsiremerve en son flebotomist lik ilanı ni 15 Ocak tarihinde mi açtılar ben hiç görmedim ilanı kaç gün durdu acaba ilan
-
@sadiksimsek siz yanlis yerden bakmissiniz turk kizilay kariyer sayfasindan bakacaksiniz bizim kariyer netle hic alakamiz yok ben her gun ilanlari kontrol ettim gunde 10 defa girdim girdim ciktim turk kizilayi kariyerde cv olusturacaksiniz sonra orda ilanlar var basvuru yapacaksiniz hemen otomatik mail geliyo yani cv ye gore sizi siz basvurmadan kimse aramiyor acikcasi bende bole sizin gibi ilan kacirmisligim var fakat baya ilan cikiyorlar bu arada flebotomist 1 die degerlendiriliyoruz demek oluyoki flebotomist 2 de olacaktir yakim zamanda cok sık bir sekilde siteyi takip etmeniz gerekmekte ben her gun her gun actim belki gunde 50 li buluyodur siteye girmem.. ilanimiz flebotomist labratuvar teknikeri die cikiyor yanilmiyorsam gorunce tanirsiniz mutlaka
-
@hemsiremerve Kızılay kariyere özgeçmiş oluşturdum iş arayışı aktif diyor ama benim arkadaşım çalışıyor Kızılay'da o hiç ilana başvuru yapmamış kariyerden özgeçmiş oluşturdum beni aradılar dedi bende ona güvenerek ilanları hiç kontrol etmiyordum özgeçmisi Aralık 23 de oluşturdum yani flebotomistlik için 15 ocakta ilan verilmisse kaçırdım ne yazikki peki birşey soracağım bu flebotomist laboratuvar teknisyeni ilanı kaç gün durdu acaba yani çok durmamış o zaman. Birde siz baya bir arastirmissiniz tahmini diğer ilanı ne zaman açarlar?
-
@sadiksimsek soyle soyleyeyim baya durdu ilan surekli guncellediler bide yani baya baya durdu iki haftaya yakin durdu ben 15 de basvurdum 25 de son basvuru diyordu... havuzdan secmisler arkadasini tabi buda olabilir ama ilana bu kadar basvuran varken nasil.olacak yani sureclerimiz basladi bizim mesela mail geldi yani ben 1 ay filan pozisyon icinbekledim ama bizim surecler daha bitmeden ikinci ilana cikarlarmi bilmem birde arkadaslardan edinsigim bilgiye gore 2 ila 8 ay arasinda sonuclaniyo bir kisinin gorusmesi... arkadasinda uani bide alinmis ise hic mi demez bi insan ilanlar var basvur die .. turk kizilayinda kime sorsan acayip yardimci oluyorlar yani calsianlar ik ya ulasmak mumkun degil
-
@hemsiremerve bende anlamış değilim arkadaş biliyordu bana söylememis de olabilir kacirdim o zaman ilanı bu arada hayırlı olsun inşallah darısı gönülden isteyen herkese nasip olur mülakata çağırdılar mi peki sizi ve mülakat ta ne soruyorlar
-
Merhabalar , bende eşimle birlikte üniversite hastanesinde 4b li hemşire olarak çalışmaktayım . Her ikimizinde 4 yıl hemşirelik (lisans) deneyimimiz var .Kendi memleketimize geçebilmek için ikimizde flebotomist pozisyonu için son alımda şansımızı denemek için başvuruda bulunduk .online sınav için e-mail gönderilmiş ;genel yetenek- genel kültür- kişilik envanteri vs içerikli olacağı belirtilmiş . Önceki mesajlarda okuduğum kadarıyla 2 yıl %20 maaş kesintisi benim için uygun olmayan tek husus diyebilirim yinede hayırlısı eğer olumlu sonuçlanırsa bakalım nasıl bir teklif sunulacak .
-
Arkadaslar sinav hakkinda bilgisi olan varmi bende laboratuvar bolumune basvurdum cumrtesi saat 10da sinav demisler online ne demek bu goruntulumu olucak nasil olcak bilgisi olan varmi sorular hakkinda surev hakkinda yardimci olurmusnuz ?
-
@hemsir33 merhaba anladığım kadarıyla Mersin için mi uğraşıyorsunuz bende Mersin liyim de o açıdan soruyorum
-
@hemsir33
Hayırlısı olsun, eşinize de sınav daveti geldi mi -
@ozlemb, içinde söyledi: kızılay personel alımı 2019
@hemsir33
Hayırlısı olsun, eşinize de sınav daveti geldi miEvet hem eşime hemde bana geldi sınav daveti
@sadiksimsek, içinde söyledi: kızılay personel alımı 2019
@hemsir33 merhaba anladığım kadarıyla Mersin için mi uğraşıyorsunuz bende Mersin liyim de o açıdan soruyorum
Evet kendi memleketim Mersin veya eşimin memleketi Aksaray için talepte bulunacağım .
-
@hemsir33 merhaba acaba sinav hakkinda bilgi alabildinizmi ?