TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

kızılay personel alımı 2019

KPSS B
    kızılay personel alımı 2019
    83
    775
    130301
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      sariyer @hemsiremerve Son düzenleyen:

@hemsiremerve ben sinava girdim mulakatlara girdim 3-4 kez mulakata girdim gecen hafta aradilar surec devam ediyor diye

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • İ
        İpekk Son düzenleyen:

Sınav tarihi ne zaman

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • S
          sariyer Son düzenleyen:

Sinavdan kastiniz nedir ben kisilik envateri var ona girdim eger kastiniz o ise

• O
            ozlembstndr @hemsiremerve Son düzenleyen:

@hemsiremerve banada mail geldi Online sınav daveti. kağıt kalem bulundurun diyo muhtemelen Türkçe matematik soruları olucaktır. Çünkü çalışan birine sorduğumda öyle söylemişti anlatmıştım hatırlayanlar bilir. 100 dklık bi sınavmış bakalım hayırlısı bu bile iyi bi haber

• M
              mavikız Son düzenleyen:

@ozlembstndr Türkçe matematik sorusu mu soracaklarmis bunu Kızılay'a giren biri mi dedi

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • North remembers
                North remembers Son düzenleyen:

Arkadaşlar sadece sağlıkçılara mı geri dönüş oldu iibf'nin başvurduğu pozisyonlar hakkında bir dönüş olmadı mı?

• L
                  LUYANO @sariyer Son düzenleyen:

@sariyer benim hiç surecim yok henüz sadece başvuru var. Benim gibi sizin gibi can atan didinen insanların alınmasını istiyorum sadece. Hak yemeden sürecin ilerlemesini istiyorum.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • S
                    sariyer Son düzenleyen:

Kizilay ile ilgili calisma sartlari ile ilgili bildiginiz faydalanabilecegimiz siteler var mi bilen yazabilirse sevirim tesekkurler

• A
                      aspasha @LUYANO Son düzenleyen:

@luyano merhabalar hocam ben ve işe başlayan diğer arkadaşımında hiç bir şekilde torpili veya tanıdıgı yoktu hatta benim beyaz yaka olarak başvurdugum ilk kurumdu.
                      Benim yaşam tecrübeme diger arkadasında teknik hakimiyetinden dolayı seçildigimizi ve ikimizin sahada eküri şeklinde görev yapacagımızı öğrendik İK sürecinde kesinlikle diyebilirim torpil gecerli degil ama sonrasın için birsey diyemicem bende daha yolun başındayım.
                      Hersey gönlünce olsun

S L O 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • E
                        eclectus Son düzenleyen:

e tabi yaşam tecrübesi önemli

• S
                          sczdmr Son düzenleyen:

Arkadaşlar Merhaba, forumu ilk defa Kızılay’dan başvuruma sınav daveti cevabı gelince internetten görüp fark ettim. Samimi bir ortam olduğu için bende yazmak ve sorularımıza cevap bulmak istiyorum açıkçası.
                          Ocak 24 te Flebotomist / Laboratuvar Teknikeri kardırsana başvuru yapmıştım. Bugün 17:18 de sınav davet Mektubu aldım. Cumartesi önleme sınava gireceğim. Ne sorulacağı ile ilgili fikri olan var mı? Alan veya kişilik haricinde tutup Türkçe matematik sorulması saçma olur diye düşünüyorum.
                          Başvuru yapan be benim gibi olan herkesin Allah yardımcısı olsun.

• S
                            sedaberat Son düzenleyen:

iyi akşamlar bana da cumartesi günü online degerlendirme sinavi olacağımı ve bir link göndereceklerini yazmışlar laboratuvar teknikeri olarak başvurdum. bu 100 dakikalık sınavda ne soruluyor daha önce giren var mi acaba ??

• S
                              sariyer @aspasha Son düzenleyen:

@aspasha merhaba arkadasim benim tum sureclerim tamamlandi nerdeyse 3 ay oldu calisma kosullari nasil sartlar ve proje bazli calisma nedir eger biliyorsan beni bilgilendirsen sevinirim kizilayda calisan bilgi alabilecegim hic tanidigim yok yardimci olurmusun

• A
                                aokyay Son düzenleyen:

Bende basvurmustum maalesef online sınav daveti bile gelmedi..

• T
                                  theodorgenc Son düzenleyen:

Merhaba arkadaşlar formu yeni keşfettim bende başvuranlardanım ama hiç bir şekilde geri dönüş olmadı bu sınav daveti alan arkadaşlar meil geldi demişler. telefon ile mi iletişim kuruyor Kızılay yoksa meil yoluyla mı oluyor bilgisi olan var mı

• L
                                    LUYANO @aspasha Son düzenleyen:

@aspasha çok teşekkür ederim yüreğime su serptigin için. Ben giremesemde en azından torpilsiz hak edenler girsinler.

• A
                                      aspasha Son düzenleyen:

@sariyer merhabalar haftalık 40 saat çalışma oluyor, yeni başlıyanlar %20 maas kesintisi alarak yardımcı pozisyonunda başlıyorlar sosyal hakların hepsi mevcut .
                                      Proje bazlı çalışmada yapılan proje göre yapışan sözleşmeye göre süreli oluyor.ğroje bitiminde çıkısınız veriliyor diye biliyorum.
                                      Hersey gönlünüzce olsun

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • S
                                        sariyer @aspasha Son düzenleyen:

@aspasha tesekkur ederim basarilar dilerim

• O
                                          ozlembstndr @theodorgenc Son düzenleyen:

@theodorgenc mail yolu ile iletişim kuruyor

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • E
                                            eclectus Son düzenleyen:

Kazanım personeli için aranan veya mail alan varmı

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 38
                                            • 39
                                            • 4 / 39
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti