İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı
-
İçişleri bakanlığı sözleşmeli personel alımı ilanı 2019 https://www.tercihiniyap.net/ilan/icisleri-bakanligi-personel-alimi-2019-h6635.html hayırlı olsun.
-
-
büro personeli tam olarak nerde calisacak 112cagri merkezi falan diyolar dogru mu bu
-
@nairu 81 il valilik ve 112 çağrı merkezi diye geçiyor ilanda
-
Ilanda 2018 maaslarina yer verilmis hic icislerinde buro personeli olarak calisan yok mu?suan guncel maas nedir yazarsaniz fikir olur başvuracak arkadaslara
-
@olursaolur arkadasım çalışıyor. 2750 ile başlamıştı şu an 3460tl alıyor
-
@pokuhantes fena degil aslinda kendi sehrinde calisacak arkadaslar icin bos durmamak adina bir alternatif ..
-
ikamet ettiğimiz il dışına başvurabiliyoruz değil mi?
-
Büro persoenli maaşı 2019 ocak için yazılmış sanırım 3.000 tlnin biraz üzerinde.
-
Puan tahminleriniz nedir arkadaşlar 78 p3 ile şansımı denesem mi bilemedim
-
@issiz-0 evet
-
Baktigima gore büro personeli olarak basvuru secenegimiz var degil mi iibf iktisatci olarak?
-
@keynes92 var hocam lisans mezunu istiyor büro personeli ön lisans da var
-
@north-remembers benim de 76 ama yine de denemeye değer
-
@north-remembers buro personeli icin 77 il var bu demek oluyor ki risk epey bolunecek puanlar belli illerde cok dusuk kapatabilir
-
@olursaolur o belli iller hangileri oluyor? Malum tek il tercihimiz var.
-
@sim onu kimse bilemez hocam sansa kalmis bir durum
-
@issiz-0 ikamet istanbul memleket bayburt şartlar nasıl olur bilemiyorum denemekten vazgeçmeyeyim o zman iyi şanslar diliyorum herkese
-
@olursaolur geçen tercihlerde İstanbul yapmıştım. Gelmedi. Bu sefee pek şansa bırak istemiyorum. O yüzden sordum
-
@olursaolur olasılık hesaplaması yapacağız yani guy tercih yerleri gibi ama hiç belli olmuyor tabi neresi yüksek neresi düşük kapatır kim bilir ️