Gençlik ve Spor Bakanlığı 3243 Sürekli İşçi Alımı
-
is arama durumunu aktif hale getiremedigim ici basvuramiyorum profil olusturmama ragmen profil olusturmadan is arama durumunu aktif hale getirmelisiniz diyor anlamadim yardimci olabilecek var mi
-
@ozgur85 ilahiyat mezunlarına verilmiş büyük ihtimalle hocam. İlanda; ilahiyat, edebiyat, tarih mezunlarının alakasını anlamaya çalıştım ama bir bağlantı kuramadım. Ben boş yere 4 yılımı iktisat fakültesinde heba etmişim onu anladım.
-
@nairu özgeçmiş kısmında iş arama durumu aktifleştirme tuşu var görebildiniz mi? Ben giremiyorum site yoğunluktan çökmüş sanırım.
-
@north-remembers benim hemşirelik okuyan bir arkadaşım da o belgeden var kendisi surekli gsbnin katıldığı etkinliklere katılıyordu yazın Antalyada seminer düzenlenmiş orda verilmiş bu devirde malum partiye üye olan herkes bı yerlere yerleşiyor 60 küsür puanlarla ise girecekler şimdi
-
@bynkeynes ne diyeyim ki hocam ne diyeyim helal mi şimdi o paralar. Vah giden dirsek çürüttüğüm gençliğime. Ama üzülmüyorum karakter sahibi olduğum için şükür ediyorum elbette ben de atanacağım hakkım ile emeklerimle bir yere geleceğim inşallah
-
Muhasebeci kadrosu açılan iller:
Afyon 2
Ankara 11
Aksaray 3
Amasya 2
Antalya 5
Ardahan 1
Balıkesir 9
Bartın 1
Batman 1
Bitlis 1
Bolu 2
Burdur 4
Hakkari 2
Kocaeli 4
Konya 1
Mersin 1
Samsun 2
Denizli 2
Erzincan 1
İzmir 4
Kayseri 1
Mardin 1
Muğla 2
Sakarya 1
Sinop 1
Şırnak 1
Tekirdağ 3 -
@metin2500 hocam askerlik durum belgesine “... tarihine kadar askerlik bakimindan bir sakincasi yoktur.” şeklinde bir ibare vardir. Eger o tarih basvuru tarihi icerisinde degilse sıkıntı yoktur diye biliyorum. O sekilde başka bir kuruma biz basvuru yapmistik sorun olmamisti.
-
ben işkura girdim ama ilanı göremiyorum
arama yerine ne yazınca geliyor -
@dream-on ilan tarihi kısmında 'son 24 saat' butonunu işaretleyin sağ tarafta iş kriterine 'muhasebeci' yazıp 'sürekli' ve 'kamu' seçeneklerini işaretleyip arattırın, çıkacaktır.
-
arkadaşlar bulunduğum il de alım olmadığı için dışında başka bir il seçtim sıkıntı çıkar mı
-
@fatmagul ben de böyle yptım
-
@issiz-0 Bi uyarı vermedi umarım sonradan da reddedilmez
-
1-4-5-9 yada 11 olan acik pozisyonlardan herhangi birine basvuru yapsak bir farki oluyor mu. Yoksa farketmeksizin ayni basvuru olarak mi kabul ediliyor.
-
şimdi ikamet şartı var mı kesin maddeler arasında yazıyor ama kuruma soru teyit edebilen bir arkadaş var mı
-
@olursaolur Balıkesir hangi ilçeler hocam
-
@grundig ilçe yazmiyor hocam sadece il bazinda açıldığı görünüyor
-
muhasebeci kadrosundada kura var mı yoksa puan sıralaması yapılıp daha sonra sözlü sınav mı yapılacak
-
-
@iktisatsever kuraya tabi degil puana gore siralama yapilip mulakata alinacaklar
-
ikemetgahım ankarada. ankarayı tercih ettiğim halde neden adres sıkıntısı çıkıyor? benzer sıkıntıyı yaşayıp üstesinden gelen var mı? verdiği hata bu:
Başvurunuz gerçekleşmedi. Muhtemel nedenler: 1-Adres Kayıt Sisteminde (Nüfus müdürlüğünde) kayıtlı adresiniz ile ilanda tercih edilen ikamet yerleri uyuşmamaktadır. 2-Adres kayıt sisteminde adresiniz yok veya eksik bilgiler içermektedir. 3-Adres kayıt sisteminde kayıtlı adresiniz başvuru süresi içerisinde değiştiği için Yönetmelik gereğince talebe başvuru yapamazsınız. Ancak, adresinizi ilanda tercih edilen ikamet yerleri içerisinde değiştirmişseniz talebe başvuru yapabilmek için Nüfus Müdürlüğünden alacağınız “Adres Bilgileri Raporu” belgesi ile başvuru süresi içerisinde size en yakın İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine müracaat ediniz. Belgeniz uygun görüldüğü takdirde başvurunuz gerçekleştirilecektir.