Gençlik ve Spor Bakanlığı 3243 Sürekli İşçi Alımı
-
@yamtar tekrar deneyin duzelir
-
Meslek eklemeden aktif olmuyor ona da dikkat edin. Saçma bir sistem. Neyse şu alım geçsin bu belge nedir nasıl alınır onu öğrenelim.
-
@yamtar bende de aynı sorun oluyor.
-
@yamtar bende de aynı sorunu yaşıyorum.
-
Benim ikametim Ankara aşağı ayrancı olmasına rağmen adres kayıt sisteminde gözükmüyor diyor. Ne yapabilirim
-
@sim ben adres kayıt sisteminden baktım. adresim kayıtlı olduğu halde olmuyor? bu sıkıntıyı aşan birisi yok mu ?
-
@yamtar ben bu sorunla karşırlaşmadım ikametgahım başka şehirde tercihim başka şehir. Özgeçmiş-iletişim bilgilerinde tercih ettiğim şehirdeki adresi yazmıştım. İletişim bilgilerinize tercih ettiğiniz şehri yazsanız olmaz mı ki
-
@yamtar dostum ben de sabah aynı sorunu yaşadım az önce tekrar denedim ve oldu. Tekrar deneyin olur sanırım sistemsel bir hata çünkü ben hiçbir işlem yapmadan tekrar denedim ve kabul etti
-
bu gençlik belgesi nereden alınıyor, bilen var mı
-
@pepe35 liderlik eğitimi olmuş ve verilmiş diye biliyorum internette arattım pek bir bilgiye ulaşamadım açıkçası
-
Arkadaşlar ikamet ettiğin iş dışından başka bir yer tercih edilmiyor heralde ben hep o hatayı veriyor. Yoksa ben mi bir şeyleri yanlışnyapıykrum.
-
@yamtar adres kayıtta benim adresim gözükmüyor. Benimki ondan mı oluyor ki? Onu nasıl halledebilirim?
-
Arkadaşlar ben ilanı göremiyorum işkurda nereden başvurdunuz . Link atacak olan var mı
-
Arkadaşlar ilanda dikkat edilmesi gereken noktalar :
- özgeçmişten adres bilgileriniz yeniden güncelleyin
- özgeçmişten Sınav bileğilerini al yap
- özgeçmişten mesleği muhasebeci olarak seçin.
Daha sonra yeniden yapın başvuruyu.
-
@grundig hocam bu dediklerinizi aynen yaptım gene adres Kayıt ile ilgili hata veriyor
-
@amorro-robinson hocam isterseniz adresi silip yeniden aynı adresi yazın . Bende de ilk hata verdi sonra yeniden giriş çıkış yaptım ve bilgileri güncelledim. Başvurumu onayladı
-
Ozgecmisten istenilen il icin adresimizi o yonde guncellesek be kabul edilse basvuru bi sıkınti olmuyor mu yani ? Yoksa illa ikametgahin neresiyse orayi mi tercih edecegiz
-
@grundig benimde adres değil de mesleki yetersizlik diyor. Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum. Bölüm şartı yok diye biliyorum
-
Bölüm şartı var
-
@metin2500 hocam tercih yapılan ilden bir adres yazmayacaksınız ki . Mevcut yazan adresi yeniden yazacaksınız ya da telefon numarasını falan yeniden silip yazın.