Özel Ve Kamu Sektörü Staj İlanları/Tecrübeleri & Erasmus Tecrübeleri Paylaşımı
-
Bu başlıkta staj konusunda bir yardımlaşma haberleşme olmasını umuyorum.Tecrübeli arkadaşlar burada tecrübelerini anlatıp staj yapacaklara yol gösterirse güzel olur.Kamudan elene elene artık özelde iş arıyorum. Lisans döneminde staj yapmamanın,yabancı dil,program dili vs öğrenmemenin sıkıntısını yaşıyorum. En azından yabancı dil öğrenip Erasmus ile staj yapmalıymışım.
Kamu alımlarındaki azalmalardan mütevellit özellikle üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri stajlara önem vermeli ve kamu stajından çok özel sektörde staj yapmak için uğraşmalılar diye düşünüyorum.
Bu stajlarda ya da bu stajlardan ayrı olarak SAP,Zirve gibi programları öğrenebilirlerse 1-0 önde başlanacaktır.
Erasmus yurtdışı stajı fırsatını değerlendirmek çok önemli hatta en önemlisi belki de diye düşünüyorum.
Bu arada iibf,eğitim fakültesi mezunu olup lisans döneminde yazılıma yönelmiş ve sektörde iyi yerlerde çalışanlar var. Stajlardan ayrı olarak böyle alanlara ilgisi yeteneği olan varsa bunu değerlendirebilir. -
Finans Stajyeri
Yemek Sepeti Elektronik İletişim Gıda San.İstanbul(Avr.)
GENEL NİTELİKLER
Eğitim hayatının kaymağını üniversitelerin dört yıllık İktisat, İşletme veya ilgili bölümlerinden birinde yiyen,
Bir Amerikana höşmerim ile peynir helvasının farklarını anlatacak kadar iyi İngilizce bilen,
Menüsüne finans alanında tecrübe katmak isteyen,
Excel’e hakim,
Ekip çalışmasında tahin pekmez uyumuna sahip,İŞ TANIMI
Raporlama süreçlerinin geliştirilmesine yardım edecek,
Aylık finansal raporların hazırlanmasında destek olacak,
Bütçe ve gerçekleşen analizlerinde Finans departmanına katkıda bulunacak,
KPI raporlarının hazırlanmasında rol alacak, Finans Stajyeri arıyoruz. -
Marketing Intern-COMPULSORY INTERNSHIP
PEARSON EĞİTİM ÇÖZÜMLERİ TİCARET LTD ŞTİİstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)compulsory-internship-1769711)(https://m.kariyer.net/is-ilani/pearson-egitim-cozumleri-ticaret-ltd-sti-marketing-intern-compulsory-internship-1769711)
QUALIFICATIONS
World's leading education company Pearson is looking for:Marketing Intern:
3rd - 4th year Undergraduate or 1st Year Master Students,
COMPULSORY INTERNSHIP
Able to work 2 or 3 days/week
Interest and knowledge on Marketing,
Excellent command of English
Experience with Photoshop or Illustrator
Assist in marketing and advertising promotional activities (e.g. social media, direct mail and web)
Help organize marketing events
Research latest marketing digital trends,
Strong will and motivation in digital marketing
Strong communication, problem solving and organization skillsİŞ TANIMI
Creating and updating marketing content for websites, e-mails, social media posts, leaflets, posters. Assisting management of website content and social media accounts and assisting marketing executives for event management and operations.Özellikleri ingilizce yazıp "iş tanımı"nı türkçe yazmaları komik olmuş.
-
Staj Duyurusu
Kariyerini Uçur Staj Programı
TUSAŞ MOTOR SANAYİ A.Ş.Eskişehir(Merkez)
.
.
GENEL NİTELİKLERHavacılık sektöründe bilmek istediklerin için kariyerinde yeni bir pencere açacağın bu staj döneminde, aynı zamanda mesleki ve kişisel gelişimin için önemli bir adım atacaksın.
Senin için özel olarak hazırlanan e-learning eğitimlerine online olarak ulaşabilecek, staj süresince bir proje takımının içerisinde yer alacaksın. Senin gözünden TEI’yi dinlemek için sabırsızlanıyoruz.
İŞ TANIMI
Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler ve Mühendislik fakültelerindeki bölümlerinde 2019 - 2020 öğretim yılında 3. veya 4. sınıfında okuyacak ve stajı zorunlu olan tüm öğrencilerimizin başvurularını 04 Şubat–31 Mart 2019 tarihleri arasında bekliyoruz.
Stajlarımız 3 ana dönemde gerçekleşmekte olup (10 Haziran - 5 Temmuz, 08 Temmuz - 05 Ağustos, 05 Ağustos - 09 Eylül) başvurularınız sırasında tercihlerinizi belirtmeniz gerekmektedir.
Sonuçlar Mayıs ayının 3. Haftasına kadar açıklanacaktır
-
Staj Duyurusu
Akvil-Uluslararası İş Dünyası Girişimcileri'nin Danışmanı Olur Musunuz ?
AKVİL-AVRASYA KÜLTÜR İŞBİRLİĞİ VE İŞ LOBİSİ VAKFI ULUSLARARASI İŞ DÜNYASI GİRİŞİMCİLERİ MERKEZİ | Dış Ticaret
Çankaya / Ankara
İş Tanımı
Ülkemizle ikili anlaşması olan ülkeler arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi,Üretici firmalarımızın ürünlerinin tanıtımı ve yurtdışı pazarlanmasında DANIŞMANLIK hizmeti veren AKVİL Vakfı - Uluslararası İş Dünyası Girişimcilerine DANIŞMANLIK hizmeti verecek elemanlar aramaktadır.
AKVİL VAKFI'NIN PROJE ÇÖZÜM ORTAKLARI
-
MULTİ - BUYER HOLDİNG TÜRK TİCARET MERKEZİ www.multi-buyer.com
-
SRS OVERSEAS EXPORT & IMPORT CONSULTANCY www.srsoverseas.com
-
ULUSLARARASI TARIM VE GIDA KONFEDERASYONU www.tarimkon.org
AKVİL VAKFI PAYDAŞI www.tarimzirvesi.org
-
AKVİL - ULUSLARARASI İŞ DÜNYASI GİRİŞİMCİLERİ MERKEZİ & AKADEMİSİ www.yeniuzmanakademi.com & www.tmgdegitimi.net
-
AKVİL- GOLDEN GATE YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI www.goldengate.tr
-
ENERJİ FEDERASYONU www.enerjifederasyonu.org.tr
Aranan Nitelikler
Üniversite ,ekonomi,uluslararası ilişkiler,Dış ticaret mezunu veya Dış Ticaret ve AB hukuku sertifikalı bay ve bayan.Yabancı dil İngilizce,Rusca,Arapça veya yanlız İngilizce bilen.
Staj Bilgileri
Departman
Dış Ticaret
Sektör
Danışmanlık Hizmetleri
Staj Süresi
20 - 30 gün
Çalışma Yeri
Çankaya / Ankara
Sigorta Olanağı
Hayır
Yemek Olanağı